2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من برای یه موضوعی از چندتا حس شیشم که خیلی میگفتن قوین پرسیدم همه شون گفتن میشه و اینا در صورتی که نشد 😐من امیدوار شدم بعد که نشد چنان تو ذوقم خورد که نگوووو دیگه هیچ وقت سوال نمیپرسم ازشون

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

ببین من برای یه موضوعی از چندتا حس شیشم که خیلی میگفتن قوین پرسیدم همه شون گفتن میشه و اینا در صورتی ...

بجز خدا هیشکی نمیدونه چی میشه هیچویم از دور نمستونه صددرصدی چیزی بگه ولی دیگه مرض دازم😅

ولی کااش من بهش برسم نمیتونم بدون اون💔

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

منم بگو 🤣🤣شخصیت محمد عوضی من براش. مهم ترم یا دخترای دورش ؟ذره ای برام اهمیت قاعل نیست ؟

پسریه که با همه ل*اس میزنه و از همه یه بهره ای میبره 

زبونشم که ماشالا چرب و وسوسه بر انگیز

اهمیت قائل نیس نه تنها برای تو برای همه اگرم باشه فقط نماده کارش تموم شه پرتتون میکنه یه گوشه  

پسریه که با همه ل*اس میزنه و از همه یه بهره ای میبره زبونشم که ماشالا چرب و وسوسه بر انگیزاهمیت قائل ...

وای درست میگی 😭😭😭

من لهش علاقمند شدم 😭

دز اخر چی مبشع 

کی جدا میشیم وچطوزی ؟

دیدار داریم ؟

بهه خواسنه اش تن مبدم ؟

نمیفهمه من حسم واقغی وفرق میکنم؟

وای درست میگی 😭😭😭من لهش علاقمند شدم 😭دز اخر چی مبشع کی جدا میشیم وچطوزی ؟دیدار داریم ؟بهه خواسنه ...

اره و اون از حس پاک تو سوء استفاده میکنه و تو به خاطر مهربونیت بهش گوش میدی ولی اون وقتی که کارشو انجام میده یه روز بهت میگه من دیگه خسته شدم و این رابطه درد نمیخوره و بیا کات کنیم 

دیدار که واقعیتش نمیدونم نظری براش ندارم 

راجع به زمان جداییتونم بستگی داره به اینکه کِی کارش باهات تموم شه 

چرا اتفاقا چون حس واقعیت رو میفهمه بازیت میده و نهایت استفاده رو میبره و میگه ما به درد هم نمیخوریم و تمام

اره و اون از حس پاک تو سوء استفاده میکنه و تو به خاطر مهربونیت بهش گوش میدی ولی اون وقتی که کارشو ان ...

هعی 🥲یعنی انقد بدجنسع ؟

ذره ای فرق نمیکنم یعنی براش با بقیع ؟🥲

حداقل ارزش اینهمه اسیب میداشت 

میفهمید کمی ارزشمو