2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا رو نمیدونم تو اب وایتکس وتاید بزاری برق نمیوفته ؟؟

فقط اینکه هفته ایی دوروز یه روز اختصاص بده به تمیزکاری عمقی از هفته دوم اسفند به بعد مثلا یهروز اتاق خواب وهفته بعد حال و....اینجوری پشت هم نمیشه وخسته نمیشی

اونا رو نمیدونم تو اب وایتکس وتاید بزاری برق نمیوفته ؟؟فقط اینکه هفته ایی دوروز یه روز اختصاص بده به ...

کلا تمییز میکنم هفته ای یه بار.. ولی فرش و پرده اینا دیگه هرهفته سخته چون پرده م فقط پونزده متره.. 

کلا تمییز میکنم هفته ای یه بار.. ولی فرش و پرده اینا دیگه هرهفته سخته چون پرده م فقط پونزده متره..

نه دیگه مثلا این هفته فقط شیشه ها یه روز دیگه فقط فرش مشخص کن من کلی گفتم چون بعضی ها سه روز ۴روز پشت هم ۱۶یا۱۷ساعت تمیزکاری میکنن بعد واسه سال تحویل جان در بدن ندارن

اطرافیان من به خاطر اینکه سر یه هفته یا کمتر کل خونه رو سابیدن فخر میفروشن ولی من آروم و با حوصله انجام میدم از امرو هم استارت زدم کشو لباسها رو مرتب کردم اضافه ها رو ریختم بیرون اصلنم خسته نمیشم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

من میخوام از بهمن شروع کنم

کابینت ها حالا هر چند روز طول کشید 

در و دیوار آشپزخانه و در کابینت و یخچال

بعدش راه پله و انباری بعدش کمد دیواری بعدش باز کردن پرده و تمیز کاری در و شیشه 

شستن ملافه ها و بالشها

بعد شستن فرش تا فرش ها خشک میشن طاق روبه میکشم و سرامیک ها ی کف را آب میگیرم و سرویس بهداشتی

یک روز به اینکه فرش بندازم کاور مبلها را تمیز میکنم دکوری ها را میشورم و 

نمیدونم.. مامانم میگه داغش کردی.. ولی مگه میشه من همه قاشقامو داغ کرده باشم اصلا برای چی.. اول یکیش ...

حتما استیل نیستن مال من اصلا یدونشم سیا نشده ۶ساله استفاده میکنم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍