2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت همیشگیمه؟شعر نگو😂😂😂😂چی میگی بچه ،دوساله اومدی سایت ثابت شده ای عزیزم ...

عزیزم دیگه تصمیم با خودته 🤧😂من آیدی دادم 

بای بای 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

عزیزم دیگه تصمیم با خودته 🤧😂من آیدی دادم بای بای

من نخوندم اصلا ندیدم چیزی ،محض سرگرمی هستی کلا تاپیکات وکامنتات دیگه 

اگه بخوام به کل آدمای این سایت اعتماد کنم بیرون  از اینجا باهاشون حرف بزنم 

تو از آخر اول هم نمیشی،محدثه ،چون خیلی دروغ گفتی ☺️😚

🫡

اتفاقا میتونم خوبم میتونم از حقم دفاع کنم

حق چی؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ببین چه رفته رو منبر 😂😂ما باید ازش معذرت خواهی کنم که این فیک از آب دراومد قبلا☹️💔

چی بگم والا درسته ک کارش بشدت زشت و اشتباه بوده ولی الان ک میگه خودمم فیک نیستم قابل بخشش نیست؟شاید توبه کرده😁

با چند تا کلمه گنده گنده حرف زدن ،میخاد کل سایت دروغاشو وکاراشو فراموش کنن..

همونی بود که باالیییم میگفت من فیک نیستم شما که فیک میگین خودتون عن میشین😑

بااین ادبیات دیگه ثابت شده اس بعد میگه بیا خودمو ثابت کنم آیدی بدم 

برو باباا آدم خنده اش میگیره از حرفای این دختر بچه

🫡

ببین چه رفته رو منبر 😂😂ما باید ازش معذرت خواهی کنم که این فیک از آب دراومد قبلا☹️💔

تناسخ دوست داره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چی بگم والا درسته ک کارش بشدت زشت و اشتباه بوده ولی الان ک میگه خودمم فیک نیستم قابل بخشش نیست؟شاید ...

منم میگفتم توبه کرده 

دیدم روال فزوغی رو درپیش گرفته ریپ زده بعد قفل کرده بهش گفتم ،دیدم بهش برمیخوره میگه ایدی بدم بیا ثابت کنم زندگیمو..

💔😁😂

🫡

منم میگفتم توبه کرده دیدم روال فزوغی رو درپیش گرفته ریپ زده بعد قفل کرده بهش گفتم ،دیدم بهش برمیخوره ...

آره خوندم پیاماتونو😁تو سن بلوغ و رشده کلش داغه شما زیاد جدیش نگیر😉همینک میدونه دستش روشده کافیه

منم میگفتم توبه کرده دیدم روال فزوغی رو درپیش گرفته ریپ زده بعد قفل کرده بهش گفتم ،دیدم بهش برمیخوره ...

از عنوان تاپیکهاش مشخصه تغییر نکرده