2777
2789
عنوان

تربیت کودک ۱۷ ماهه

579 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

ی دختر ۱۷ ماهه دارم که خیلی اذیتم میکنه خیلی شلوغه خیلیییییییی

اصلا ی جا نمیشینه فقط در حال ریخت و پاشه

و چیزی که بیشتر از شلوغ بودنش اذیتم میکنه اینه که بغل غریبه ها میره و بخاطرشون گریه میکنه وقتی میخوام بگیرم از بغل غریبه انگار بچه طرفه و من به زور میگیرمش 

واقعا موندددددددم چیکار کنم

خیلی لجبازی میکنه

خیلی خسته شدم از دستش 

⭕️ بين ١ تا ٣ سالگي اگر فرماندهي كنيم، فرزندمان فرماندهي و جنگ قدرت را مي آموزد و لجباز مي شود.

👈اگر به او ازادي عمل و انتخاب دهيم درمي يابد كه زندگي همكاري و بازي است و قرار نيست با كسي بجنگند.

💯سه سال اول زندگي كودك آزادي و همكاري است.

🔸به ميزاني كه فرماندهي كمتر است، لجبازي كودك كمتر خواهد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لجباز خیلی بخدا خیلی وقتا گریه ام میگیره

لجبازی یه بازی دو نفره است بچه هیچوقت تنهایی نمیتونه لجبازی کنه . پست اول شما نشون میده که هیچی در مورد بچه داری نمیدونی. شما اصلا نباید انتظار داشته باشی که بچه ی این سنی یه جا بشینه یا هیچی رو بهم نریزه . اون الان در حال کشف دنیای اطرافشه و داره میزان تسلط خودش به محیط پیرامونش رو محک میرنه . میخواد استقلال خودشو نشون بده . باید محیطش امن باشه و تا حدی که به خودش و دیگران صدمه نزنه بهش آزادی عمل بدید تا با اعتماد به نفس و قوی بار بیاد 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!