2777
2789

اصلا نمیدونم چم شدہ یدفعہ تا پارسال ادم شادی بودم خیلییی میخندیدم حرف بقیہ بہ چپم نبود  حالا الان کمتر گریہ میکنم کینہ ای شدم نسبت بہ قبل اصلا خوشحال نیستم اتاقمو جمع نمیکنم لباسامو حوصلہ ندارم بشورم حمومم نسبت بہ قبل دیر بہ دیر میرم میخوام بخوابم دو ساعت نگاہ سقف اتاق میکنم تو دعوا گریہ میکنم ولی صدام ھمچنان بلندہ و تھدید میکنم مثل قبل حوصلہ داداش کوچیکمو ندارم حوصلہ فیلم دیدن ھم ندارم اعصابم بھم میریزہ طولانی باشہ در اون مدتی کہ میخوام درس بخونم فکر ھای تو سرم نمیزارن سناریو خیلی میچینم تو مغزم...تا دیروقتم بیدارم و لنگ ظھر پا میشم😭

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

adhdداری؟

نہ چی ھست؟

تازہ اینم بگم کلی دوست داشتم قبلا الان یدونہ دارم اونم بہ زور باھاشم از تنھایی خوشم نمیاد ولی میخوام تنھا باشم اسیب زدن بہ خودمم دوست دارم چون وقتی رفتم بیمارستان ھمہ بھم توجہ کردن🤣

...
نہ چی ھست؟تازہ اینم بگم کلی دوست داشتم قبلا الان یدونہ دارم اونم بہ زور باھاشم از تنھایی خوشم نمیاد ...

من همه این چیزایی که گفتین رو امسال داشتم مشاور رفتم گفت بیش فعالی داریadhd همون

رو درست تاثیر میزاره برو پیش روانشناس قرص بهت میده این حالتات خیلی بهتر میشه 

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

مرسی ولی ھیچکسی منو نمیبرہ و خودمم نمیتونم برم:(💔

چرا ؟ یعنی نمیخوای بهشون بگی؟ به مشاور مدرتون بگو صحبت کنه با پدر مادرت فکر نکنن بهانه میاری

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .