2777
2789
عنوان

کاش پدرشوهرم بره

1311 بازدید | 36 پست

از اونجا که من و شوهرم دعوا کردیم اومده اینجا

اصلا حوصلشو ندارم‌ پاشم براش صبحونه آماده کنم‌ناهار درست کنم اصلا دوست ندارم از اتاق برم بیرون...

حوصله خودمم‌ندارم 

میگه نکن زحمت نکش ولی روم‌نمیشه...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره😢

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
پدر شوهرت که گناهی نداره پاشو بهش برس نذار بفهمه که دعوا کردین

اون‌میدونه

همون به خاطر دعوا اومده

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
تایپیک۰قبلیت۰رو۰خوندم۰همین۰یه۰یار۰شوهرت۰اذیتت۰کرده۰من۰نفهمیدم۰یه۰ساله۰یا۰همین۰یه۰بار

عزیزم‌‌پارسالم بود یه دونه ام‌امسال

عزيزم هر چى هست مهمونه و جاى پدرته 

برو با روى خوش ميوه براش بذار بعد ناهار درست كن ، ميگذره اين روز ها ولى به دل آدم ميمونه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
چرا دعوا کردین عزیزم 

تاپیک قبلیم‌نوشتم عزیزم

به هر حال ریش سفیده بزرگتره سن و سالی ازش گذشته به احترامش واسش چایی و غذا اینا حاضر کن ولی اگه دلت شکسته و ناراحتی میتونی آماده کنی بزاری رو میز بری اتاق بگی حال نداری یا حوصله نداری البته چون من در جریان تاپیک قبلیت نیستم واسه همین این نظرو دادم

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
عزيزم هر چى هست مهمونه و جاى پدرته  برو با روى خوش ميوه براش بذار بعد ناهار درست كن ، ميگذره ا ...

صبح ۸ پاشدم براش صبحانه اماده کنم دیدم‌نیست

رفته برام‌نون خریده 

بخدا هواشو دارم ولی اصلا خیلی بیحالم