2777
2789
عنوان

خانما

77 بازدید | 16 پست

خانما من پریودی هام وحشتناکه، خیلی درد میکشم و حالم بد میشه

و اینکه تا چندتا قرص نخورم دردم اروم نمیشه

شنیدم قرص ضرر داره هم خون پریودی رو هم میکنه هم باعث کیست میشه

میخوام از این به بعد اگه بشه قرص نخورم، ولی اخه دردمو با چی اروم کنم؟ شما تجربه ای ندارید؟ 

این کاربری از دسترس خارج شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف

شیاف دفعه پیش گذاشتم خیلی دردمو اروم کرد ولی اینقدر خونریزیم کم شد که نگو، طوری که شک کردم پریود شده باشم همش منتظر بودم خونریزیم بیشتر شه ولی نشد

من بچه دار شدم دردام خیلی کم شد،بعدش سالها فقط خونریزی شدیدی داشتم الان از ۷روز ۳روزش خونریزی متوسط دارم ۴لکه بینی یا خیلی کم میشه ،ولی یه مدت قرص ال دی می‌خوردم اوایل ازدواج واقعا دردم رفت که رفت بهم نساخت نخوردم ،بابونه دم کن بخور ،کیسه آب گرم ،غذای مقوی ،ماساژ اینا تاثیر داره ،اناناس هم من هر وقت می‌خوردم عالی بود یا انار ،دردم ساکت میشد

🥴امضام نمیاد 
منم مث شمام ولی یک دونه قرص میخورم بقیشو با کیسه اب گرم و دمنوش سرمیکنم و کمی پیاده روی

من با این چیزا خوب نمیشه دردم

خیلی وحشتناکه

هر دفعه چند تا قرص میخورم

دمنوش هم واسه من مثل اب مقطر میمونه  تاثیری نداره

من بچه دار شدم دردام خیلی کم شد،بعدش سالها فقط خونریزی شدیدی داشتم الان از ۷روز ۳روزش خونریزی متوسط ...

زایمانتون طبیعی بود؟

شنیدم بعضیا گفتن بعد از ازدواج یا زایمان خوب شدیم، من مجردم شاید بخاطر همینه که اینقدر دردام وحشتناکه

با دوستام که حرف میزنم هیچکدومشون به اندازه من درد ندارن، اصلا من نمیتونم توصیف کنم دردم چجوریه

دکترم رفتم تو سونوگرافی چیزی نشون نداد

من با این چیزا خوب نمیشه دردمخیلی وحشتناکههر دفعه چند تا قرص میخورمدمنوش هم واسه من مثل اب مقطر میمو ...

منم معدم قفل میکنه و حالت تهو و 3روز اول درد دارم کلا ولی مجبوری بخور شاید فکرکنی اثرنمیکنه ولی خوب میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
زایمانتون طبیعی بود؟شنیدم بعضیا گفتن بعد از ازدواج یا زایمان خوب شدیم، من مجردم شاید بخاطر همینه که ...

اسم مجردی نیار تنم میلرزه 😓مجردی انقد درد خرکی داشتم که بابام و داداشم. فقط پاهای منو ماساژ میدادن و منم از گریه صدام تا کوچه می‌رفت هر سری هم درمانگاه سرم آمپول مسکن خیلی بد بود مامانم می‌گفت تو سر هر پریودی انگار یه زایمان کردی ،بخدا سه ساعت چهار ساعت میشد انقد گریه میکردم ولی با ازدواج من خوب نشدم ال دی خوردم خوب بود قطع که کردم باز اومد سراغم ولی با اولین زایمان دردم رفت که رفت خیلی کم شد ،اره طبیعی زایمان کردم

🥴امضام نمیاد 
اسم مجردی نیار تنم میلرزه 😓مجردی انقد درد خرکی داشتم که بابام و داداشم. فقط پاهای منو ماساژ میدادن ...

وای یاد خودم افتادم

منم از شدت حال بدی بابام متوجه میشه خودش

همیشه سه چهارتا قرص میخورم پشت سر هم میخورم با این حال هنوزم دردم کم نمیشه میشینم زار میزنم تا قرصا اثر کنن دردم اروم شه  

از اون طرفم از بس قرص میخورم میترسم بلایی سر کلیه ها و کبدم بیاد خدایی نکرده