2777
2789

خانما من هر کار میکنم نمیتونم تمیز و مرتب باشم نه به خودم میرسم نه به خونه.  ی بچه شیطون دارم که خوب بهش نمیرسم.  اهل نماز و....  هم نیستم همش سرم تو گوشیه.  کتاب خریدم کنکور بدم ولی اصلا  لاشونم باز نکردم مامان بزرگم(مادربزرگ) همش بهم میگه درساتو مرتب میکنی و من همش بهش دروغ میگم.  هیچ استعدادی از خودم ندارم.  از زندگیم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا بدون قضاوت بگید چیکار کنم؟  کسی مثل من بوده که خوب شده باشع؟ 

برای کنکور مشاور بگیر

برنامه ریزی روزانه هم انجام بدی

از صبح که بلند میشی برنامه داشته باش

بعد تیک بزن هر کدوم اوکی شد

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خودت باید بخای و اراده کنی و برای وقتات برنامه بریزی بچه ام باهاش باید بازی کنی یا کارتون بزاری و مهد ببری یا کلاسای دیگ و... تا انرژیش تخلیه شه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

هدف داشته باش برا زندگیت حتا کوچیک

اونموقع بخاطرش تلاش مبکنی 

مثلا اگ هدف داری همسرت بیشتر جذبت شه باید خودتو تغییر بدی 

اگ دوست داری پیشرفت کنی تو زندگیت و بقیه جور دیگ ای ببیننت باید تغییر کنی از چیزای کوچیک شروع کن تا تبدیل ب عادت شه 

همیشه نباید بینظیرباشی سعی کن اولش یخورده بخودت بیای یخورده قابل تحمل شه 

ببین تو تا حالا هیچ کاری نکردی و این برات عادت شده پس از خودت معجزه نخواه.

امروز روی کاغذ فقط ۵ تا کار رو بنویس مثلاً ۱. نماز قبل قضا شدن◻️

۲. نیم ساعت وقت گذرانی با بچه ام◻️

۳. مطالعه ۳ درس فلان کتاب◻️

۴. حل تمرین فلان درس◻️

۵.۱۰ دقیقه ورزشهای نرمشی ◻️ 

به خودت بگو فقط همین ۵ تا رو انجام میدم در واقع نفست رو گول بزن. هر وقت این رو انجام دادی برای فردات بشین فقط ۵ تا کار بنویس یه هفته که انجام دادی هفته بعدش بگو که فقط ۳ تا کار اضافه میکنم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!