2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خسته کننده شده بعضی وقتا دوس دارم چندساعت فقط گریه کنم

منم

حوصله هیچی ندارم 

همش خستم انگار 

چند وقتشه کوچولو ؟ دختر یا پسر ؟

من پسرم ۱۱ ماهشه خیلی شیطونی میکنه میخاد همش چهار دست و پا بره همه جا 

من که دخترم ۴ ماهشه اوکیم 

دوروز در هفته فعلا خونه مامانمم‌

دیگه خیلی شبام غذا سفارش میدم یا اشپزی میکنم

به خودم میرسم

با شوهرم بعضی شبا میریم بیرون فیلم میبینیم قلیون میکشیم 

نه واقعا برام تکراری نیست فقط بعضی واقعا واقعا بچم اذیتم میکنه

من که دخترم ۴ ماهشه اوکیم دوروز در هفته فعلا خونه مامانمم‌دیگه خیلی شبام غذا سفارش میدم یا اشپزی میک ...

عزیزم خداروشکر 

بزرگتر میشن چهاردست و پا میرن سخته

همش باید دنبالش باشی سرش نخوره جایی

عزیزم خداروشکر بزرگتر میشن چهاردست و پا میرن سختههمش باید دنبالش باشی سرش نخوره جایی

عه بهتر فقط از زیاد بقل کردنش خسته شدم یکم بقلی هم شده اژ کنارش تکون بخوری تنها باشه جایی شروع میکنه به گریه

پسرم شش ماهشه‌.خستم.خوابم نیاد.البته نسبت به سه ماه اول عالیم.تقریبا همش خونم هفته ای یه بار میرم خونه مامانم ریکاوری بشم.یه عالمم از دیشب به شوهرم غر زدم😔اونم میگفت میدونم خسته شدی.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من که دخترم ۴ ماهشه اوکیم دوروز در هفته فعلا خونه مامانمم‌دیگه خیلی شبام غذا سفارش میدم یا اشپزی میک ...

با بچه چهار ماهه میرین بیرون قلبون میکشین؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اره منم خیلی خستم دوتا بچه پشت هم دارم کوچیک زیر ۳سالن ولی بشدت اذیت میکنن بعضی وقتا اگه کمک داری بزار یه چند ساعتی پیششون با همسرت خلوت کنید برین بیرون دور بزنید روحیتون عوض شه منم الان هفته ای یه بار دوتاشون و از صبح تا عصر پیش مامانم میزارم یکم دور می‌زنیم روحیمون عوض شه آدم اینجوری زیر کارای بچه داری نابود میشه واقعا 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

منمحوصله هیچی ندارم همش خستم انگار چند وقتشه کوچولو ؟ دختر یا پسر ؟من پسرم ۱۱ ماهشه خیلی شیطونی میکن ...

پسر ده ماهه...اینم همش چاردست وپا میره باید دنبالش باشم .. دست میگیره بلند میشه ..خیلی سخته این دوران