2777
2789

فک میکردم خدا دوسم داره بچه ها 

من با یه اکیپ مذهبی تو مدرسه دوست شدم سال آخرمونه باهم اومدیم اعتکاف خودم اصلا مذهبی نیستیم اما خب با دوستام اومدیم 

من دیشب پریود شدم 💔💔💔

جالبیش اینه همیشه خدا من عقب مینداختم اما این ماه دقیقا همون روز شدم 💔💔💔

هم خدا پسم زد هم نتونستم کنار دوستام باشم هم آبروم رفت جلوشون هم ناراحت شدن بخاطر من 

این ۲ روز خیلی باهاشون خوش گذشت چی میشد اگه خدا کمک می‌کرد روز سوم هم بگذره بعد بشم؟

بچه ها حالم خیلی بده خیلی....

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی عالمی داریدا بابت چه چیزایی غصه میخورید،بزرگتر بشی میبینی چه قدر اشتباه فکر کردی،مهم اینه که خدا تو قلبت باشه و اون حالت عرفانیو تو خونه هم میتونی داشته باشی،دوستا میان و  میرن تو زندگی، مهم ارامش و ارتباط قلبیت باخداست که همیشگیه.

خدایی عالمی داریدا بابت چه چیزایی غصه میخورید،بزرگتر بشی میبینی چه قدر اشتباه فکر کردی،مهم اینه که خ ...

خب هرکس سر یه چیزی ناراحت میشه دیگه مسخره نکنید لطفا💔

شمام‌ نمیدونی گذشته من چطور بوده 

سال پیش تنهای تنها بودم تو مدرسه کلی عذاب کشیدم کلی درد کشیدم 

امسال تونستم یه ذره حالمو با دوستای جدیدم خوب کنم 

همون یک روزی هم که میتونستم باهاشون باشم و خوشحال باشم ازم گرفته شد...