2777
2789
عنوان

خشکی گلو و فشار خون

115 بازدید | 5 پست

دیشب از یه موضوعی خیلی ناراحت شده بودم . فشارم رفته بود بالا ( سابقه فشار خون دارم ) 

بعد اخر شب یه کم با همسرم حرف زدم و سبک شدم ، بعدش گلوم خشک شده بود و تا صبح چندین بار بیدار شدم و آب خوردم بس که تشنه ام میشد . 

این خشکی گلو تشنگی ربطی به فشار خونم که رفته بوده بالا داره ؟ 

فشارم ۱۹ و نیم رو ۱۲ بود

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

۱۹ بود فشاری کاری نکردی براش کم شه؟اره خشکی و تلخی دهان .حالت تهوع سردرد بیشتر پشت سر اینا همش علایم ...

نه 😔 یه مشکلی مالی و چکی برای همسرم پیش اومده سر اون خیلی همه بهم ریخته بودیم . خودمم بچه شیر خوار دارم هر قرصی رو نمیتونم بخورم . 

قبلا پیش دکتر عمومی رفتم قرص خاصی بهم نداد . فقط اون لحظه زیر زبونی بهم داد و یه آمپول بهم زدن که فشارمو بیاره پایین 

بعد هم گفتن برم پیش دکتر متخصص قلب که پیشش پرونده دارم ولی متاسفانه هنوز فرصت نشده برم 😔

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 😔 یه مشکلی مالی و چکی برای همسرم پیش اومده سر اون خیلی همه بهم ریخته بودیم . خودمم بچه شیر خوار ...

وای چ دلی داری عزیزم .میدونی چقد خطرناکه.حداقل الانم میرفتی درمانگاه با همون قرص و امپول پایین میاوردنش.

وای چ دلی داری عزیزم .میدونی چقد خطرناکه.حداقل الانم میرفتی درمانگاه با همون قرص و امپول پایین میاور ...

حتما میرم پیش دکتر قلبم هفته دیگه چون این هفته که دیگه تموم شد نیستش دکتر 

حتما میرم پیش دکتر قلبم هفته دیگه چون این هفته که دیگه تموم شد نیستش دکتر

اگ سنت کم باشه و همیشگی نباشه فکر نکنم دارو بدن.اخه فشار داروی خاصیم نداره.فقد یه قرص فشار میدن دیگ.ولی وقتایی ک اینجوری میشی حتما برو درمانگاه بیارنش پایین.اگ داروهم نداد.الانم اب بخور اگ میتونی