2777
2789

من نمیرم خونه مادرشوهرم خیلی کم چون چیزای بدی دیدم ازش

ولی ب شوهرم گفتم تنها برو سر بزن

قبلا هم میرفتم همیشه ته مونده غذا و حلوا و... رو میاوارد میذاشت جلو ما حتی کپک شده

من نمیذاشتم بخوره کسی چون معلوم بود خراب شده 

حالا شوهرم تنها میره اومدنی حالش بد میشه

امشب هم تهوع و دلپیچه داشت

بهش میگم چی خوردی 

میگه نمیدونم حرف میزدیم یچی اوارد حواسم نبود چیه اصلا...

زنگ زده مامانش میگه لقمه گوشت از چند روز پیش بود

قطعا خیلی مدت گذشته!

الان حالش هی بدتر داره میشه

خیلی عصبانی هستم دلم میخواد ز بزنم فحشش بدم بزور خودمو نگه داشتم

شوهرمم حواس پرته کلا صدبار گفتم چای و میوه بخور فقط

بعدم فقط مونده هاشو میده ب ما ب بچه های دیگه اش نمیده...

اصلا عجیبه کاراش

بهش عذاب وجدان بده عکس بفرستید شوهرت سرم زده بگید دکتر گفته مسموم شده تاریخ مصرف گذشته چیز خورده حالشخیلی بده جو بدید

همونجا که میخورید به شوهرت بگو ادای بالا اوردن در بیاره بدوعه بره دستشویی خخخ تو نکنی میگن حامله اس نمیگه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردا هم هر کوفتی تو خونه مامانشون پیدا میشه میخورن و مهم نیست مال یه قرن پیش باشه 

بخدا شوهر من یه چیزای عجیبی خونه مامانش میخورد که اگه من بهش میدادم عمرا اگه لب میزد

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پ قبل ازدواج چی میخورده

کلا هرچی نمیخوره میمونه رو نمی‌ریزه دور

دلش نمیاد

بعد شوهر منم شکمو هست نگه میداره بیاد بده بهش...

ولی شعور نداره انگار کپک هم بزنه میکنه لای نون میده بهش

مثل مادرشوهر منمن اوایل برامون غدا میفرستاد نمیدونستم مونده س، چند بار مسموم شدم و راهی بیمارستان، د ...

جلو اون یکی ها نمیزاره اخه

حتی برای ما چای مونده و سیاه گرم میکنه....

مادرش مرده بود بعد دو ماه حلوا دراوارده بود گذاشت جلو ما شوهرم یکم خورده بود من گفتم فاسد شده نخور...

میترسم ماکارونی مونده اینا بده بهش بکشتش

مادرشوهر منم همینه تخم مرغ میپزه میزاره بعدا میخوره باز .البته مادرشوهرش بیشتر خودش میخوره هیچیشم نم ...

خودش میخوره ته مونده هاشو نگه میداره

حتی من دیدم کشک تو یخچالش کپک  زده

جلو اون یکی ها نمیزاره اخهحتی برای ما چای مونده و سیاه گرم میکنه....مادرش مرده بود بعد دو ماه حلوا د ...

دقیقا منم برم خونشون چایی مونده برام میاره 

نگران شوهرت نباش اون با همبن غذاها بزرگ شده طوریش نمیشه😂