2777
2789
عنوان

شماجای من بودین می بخشیدین

142 بازدید | 12 پست

سلام امسال برادرشوهرم نامزدی کردبعدیه مدت جداشدبرادرشوهرم وخواهرشوهرم پیش جاریم درموردمن بدگفته بودن چون زیردستم اتو دارن اونم بعدجدایی حرفایی روکه درموردمن زده بودن روپیشم گفت مهمونی یه جایی باخانواده شوهرم دعوت بودیم خودم باخواهرشوهرم آشتی کردم همش احساس میکنم غرورم شکسته خودموبی ارزش کردم چون من بعدشنیدن اون حرفاباهاشون قطع رابطه کردم همش توفکرم حالاخواهرشوهرم پرروبودپرروترمیشه نظرشماچیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومطمئنم پیش جاریم بهم حرف زده بودن نگران بودن من لوشون بدم درحالی که من صدسال پیش جاریم یک موردراجبش ...

به شوهرت نگفتی ذهنشونو سرویس کنه؟ بعد واقعا کار اشتباهی کردی چون خیلی پرو میشن خیلی!!!!! 

آره گندزدم نمیدونم چی شدیهویی جوگیرشدم

وای من با خواهر شوهرم نه دعوام شده نه هیچی بازم ازش دور میگیرم شما حرفم زده رفتی عذر خواهیم کردی؟

حالا خودتو سرزنش نکن ولش کن اگه دیدیش فقط سلام و احوالپرسی دیگه باهاش حرف اضافه نزن