2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید خواهش میکنم🥲💔

125 بازدید | 13 پست

لطفا اگر هستید بیدارید بیایید یچیزی بگید دارم دیوونه میشم!

پارتنرم داره میره سربازی چندین ساله اصلا از هم دور نبودیم عادت کردم بهش

من دارم دیوونه میشم کارم شده شب تا صبح گریه کردن ی هفتس اشک چشمام بند نمیاد تورو خدا بگید چیکار کنم یچیزی بگید برا یکساعتم ک شده آروم شم!

فردا دارم میرم برای اخرین بار ببینمش ک دیگ بره ۲ ماه قراره ن صداشو بشنوم ن ببینمش

بدجور وابستشم🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفیقم که خیلی برام ارزشمند بود رفت سربازی اما یک روز در هفته زنگ میزنه صحبت میکنیم😉

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

ولی تو هم یه کاری شروع کن اگه شاغل نیستی

یه جوری خودتو مشغول کن و حتی انقد سخت مشغول باش که شبا از خستگی بی هوش شی

اگه بتونی این کارو کنی باور کن زود تموم میشه همه چی 

ولی اگه بشینی روزاتو بشمری اون ۲ سال تبدیل میشه به ۴ سال برات

منم رفیقم که خیلی برام ارزشمند بود رفت سربازی اما یک روز در هفته زنگ میزنه صحبت میکنیم😉

کاش بتونه حداقل بم زنگ بزنه وگرنه از اینی ک هستم داغون تر میشه حالم

کاش بتونه حداقل بم زنگ بزنه وگرنه از اینی ک هستم داغون تر میشه حالم

نگران نباش عموما از ساعت ۶به بعد میتونن تلفن کنن، قوت قلبش باش

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

ولی تو هم یه کاری شروع کن اگه شاغل نیستییه جوری خودتو مشغول کن و حتی انقد سخت مشغول باش که شبا از خس ...

ناخنکارم،ولی این ی هفته اینقدر حالم بد بود حتی نتونستم برم سرکار🥲💔

نگران نباش عموما از ساعت ۶به بعد میتونن تلفن کنن، قوت قلبش باش

خودش یکم شرایطو برام سخت توضیح داد

ک نمیشه زنگ زد، دوماه اموزشی بم مرخصی نمیدن

اینارو شنیدم بدتر شدم

خودش یکم شرایطو برام سخت توضیح دادک نمیشه زنگ زد، دوماه اموزشی بم مرخصی نمیدناینارو شنیدم بدتر شدم

نه یک ماه یه بار میان هرروز میتونن تلفن کنن