2777
2789

چهار ساله عقدم 

داستان زندگیمونم طولانیه

سنمون کم بودو زیاد بی تجربگی‌ کردیم

واسه همین خانواده هامون هم وارد بحثامون شدن

یکی دوبار مشکلاتمون طوری بود ک میخواستیم جدا بشیم و بین خانوادم و همسرم بحث شد ( یعنی پدرم ب شوهرم توهین کرد) 

کلا هم پدرم از اول بلد نبود چطور رفتارش رو مدیریت کنه و بی محلی میکرد اینا 

با ما ک بچشیمم همینه ی روز خوب ی روز بد 

ولی خب شوهرم تحمل این رفتارو نداشت 

از طرفی خانواده شوهرم خیلی با سیاستن و بلدن چطور رفتار کنن

خلاصه کنم شوهرم تا دوسال اول خوب رفت و آمد داشت 

یکسال بعد کم و بیش میومد یعنی کم میومد ولی داشتم راضیش میکردم ک رفت و آمد کنه و بحث بزرگی شد ک بعدشم بابام بهش توهین کرد و.... دیگ الان تقریبا یکساله نیومذه

خانواده شوهرم چندبار زنگ زدن برای عروسی بابام اجازه نمیده بیان

حتی جواب زنگ پدرشوهرم رو نداد🤦🏻‍♀️

از هر راهی رفتم 

خودم خواهر برادرام با پدرم حرف زدیم ک بذار بیان اونوقت شوهرمم میاد حل میشه عروسی کنیم 

عمم صحبت کرد با پدرم راضی نشد

خلاصه کنم پدرم راضی نشده

از طرفی میدونم پدرمم آدمی نیست ک من شوهرمو بخاطزش ول کنم هوامو از نظر مالی و ... داشته باشه

و خانوادمم هرکس پی کار خودشونن

من میخوام عروسی کنم ازین بلاتکلیفی در بیام 

حتی ب فکرم رسید بی عروسی برم 

مقصر قطع رابطه هردوطرفن

ولی من دارم میسوزم 

چیکار کنم بنظزتون؟

ممکنه بعد عروسی شوهرم تا یکی‌دو سال نذاره بابامو ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه بدون رضایت بابات عروسی نکن

هر جووووور شده باباتو راضی کن گریه شیون هر راهی که نقطه ضغ

عفش باشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بابات از گوشتو خونته هر طور شده با رضایت پدرت عروسی بگیر و برو سرزندگی شوهرا هزارتا رنگ عوض میکنند بعداز عروسی 

اولویت اول خانوادت باشه شوهرتم اگه میخوادت باید به پدرت احترام بذاره بیاد دست بوسیش

چهار ساله عقدی هنوز پدرت اجازه نمیده عروسی بگیرین ؟! والا شوهرت خوب تحمل می‌کنه 

مادرت چیزی نمیگه به بابات؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چرا

چون زن بابام هی حاشیه درست میکرد و اونم طرفداری زن و بچه جدیدش رو میکرد

فکر میکرد ما نوکر زنش و پسرش هستیم

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁