2777
2789

یکی از فامیلامون بینی عمل کرده مادرشوهر من همش میگه چرا عمل کرده من خیلی بدم میاد می‌ترسه منم عمل کنم پول خرج کنممم منم با شوخی گفتم از بیهوشی میترسم وگرنه عمل میکردم برگشته پیش خواهرشوهرم و شوهرش با خنده میگه نههه اونموقع که بدم میاد دیگ باید بری خونه بابات هر هر هر منم سوختمااا گفتم کسی ک باید بپسنده پسندیده عملم کنم این باید بپسنده بعد گفتم اون فامیلمون که عمل کرده ب هیچکس نگفته بود که دخالت نکنن مادرشوهرشم گفته چرا کبخوای عمل کنی گفته به هیچکس ربط نداره صورت مادر شوهرم سرخ شد تا اون باشه دهنشو ببنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه ک سیاست داشته باش سر هر حرفی واکنش نشون نده

اولا هیچی نمیگفتم حرص میخوردم یکی دوبارم ب شوعرم گفتم مامانت فلان حرفو زد گف نه منظور نداشته تصمیم گرفتم هروقت خرفی زد با خنده بشورم بزارمش کنار

دقیقا ایناام برا دخترش عب نداره هرکاری کنههه به عروس که میرسه زشته

آخه من نمی‌دونم عمل بینی چه ربطی به خواهر شوهر و مادر شوهر داره لقمه بزرگ تر از دهنشون بر میدارن تو هم خوب جواب شو دادی یعنی به تو ربطی نداره به سوال فارسی یا ترکی ؟