2777
2789

یه دکتری چند تا خانم گذاشته بود یعنی زیر نظر خودش روتین مناسبت معرفی کنن گفت چقد بودجه در نظر گرفتی گفتم۷۰۰

بعد یه شوینده آبرسان و سه قلم گفتو گفت برا جوشاتم کرم ترکیبی میشه یه تومن😐😐آخه جوشامم ازون جوشای سخت نیست چه خبره 

یه دکتر دیگه هزینه ویزیت آنلاین ۲۵۰ میگیره

میترسم این دکتره هم یه تومن خرج بندازه رو دستم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه روتین ساده گرفتم شد 4200

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

نمیدونم من ک مشخصات کامل پوستمو ب هوش مصنوعی گفتم بهترین مارکا رو بهم معرفی کرد

حتی دیدم اینفلوئنسرای پوستم تو خارج از کشور از هوش مصنوعی میپرسن 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

نمیدونم من ک مشخصات کامل پوستمو ب هوش مصنوعی گفتم بهترین مارکا رو بهم معرفی کردحتی دیدم اینفلوئنسرای ...

واقعا بهش اعتماد کنم؟

از همون چت جی بی تی پرسیدی.؟

واقعا بهش اعتماد کنم؟از همون چت جی بی تی پرسیدی.؟

اره از ورژن بالاهاش بپرس کامل توضیح میده برات 

اره چت جی بی تی بود البته از این پولیاش ماله خواهرم بود 

خیلی پیشرفته جوابمو داد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!