2777
2789

یعنی کسی که خوبی و خوشکلی رو یه جا داشت اونم زیاد...خودم یه دختر دیدم چشم آبی درشت  بینی کوچولو لب قلوه ای  از صورتش بس سفید و صاف بود نور ساطع میشد انگار ،محجبه هم بود .از نظر اخلاقی هم اینقدر خونگرم و خاکی و مهربون بود که آدم لذت می برد کنارش بشینه حالش خوب میشد .تو دلم گفتم حورالعین بهشتی  هم حتما این طوریه حتی ما زن ها هم با اینکه زنیم حس خوب و آرامش داریم کنارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم(همه میگن مغرورما اشکال ندارهمغرپر بودنمم دوست دارم ولی خونگرمم) و مامانمم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه دختر هست صورتش زاویه خوشگل داره چشم و ابرو مشکی لبای گوشتی خیلی ناز دماغ کوچیک اصلا بی نهایت خوشگله هر چی بگم‌کمه خوشگل و جذاب 

پولدارم هست 😂هر چی بخواد براش فراهمه .

از نظر قد و هیکل هم که خیلی خوبه 

اخلاقش خوبه خیلی اجتماعی و خاکی و باحاله 

تیپش که خداس 

هیچی کم نداره هیچی

من اصن چش رنگی اینا به چشمم زیبا نمیاد دختر با پوست سفید چش ابروی مشکی که چشاش حالت دار باشه بینی قلمی و لبای قلوه ای و موهای لخت مشکی رو میگم زیبا خودمم همه این ویژگیهارو دارم جز بینی قلمی رو دلم موند عملم کردم باز مدلش تپلیه

خدایی من تو مردها شوهرم ازنظرم ازهمه خوشگلتره مخصوصا چشماش بار اولی که دیدمش تو یک نگاه عاشق چشماش شدم

تو دختراهم خواهرشوهرم خیلی خوشگله چشماش خیلی خاصه سفید ونازه قدش ۱۷۵هیکلشم فیت باربیه