حبوبات یک ساعته میپزه گوشتم همینطور ،اب بستگی به حجم مواد هم داره اخه مثلا یه کاسه خورشت میخوای یه کاسه و نیم اب بریز ،اون نیم تبخیر میشه کلا چندبار بپزی دستت میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا حبوبات خیس کن از شب قبل بعد موقعی ک میریزی تو زود پز ک بپزه آبش زیاد بریز چون یدفه آبش میکشه و میسوزه حدودا یکساعت و نیم بیشتر نزار،گوشت اگر گوسفندی دوساعته میپزه فقط نمک اول نریز،لوبیا و گوشت قاطی نکن یوقت چون لوبیا رنگ میده ،لپه رو هم همیشه جدا بپز مخصوصا برای قیمه ما خودمون لپه رو توی زود پز نمیریزیم چون یکم ک حواست نباشه له میشه تو قابلمه کوچیک بریز نیم ساعت یبار چک کن ک اگر پخت برداری