2777
2789

اون دسته مرد هایی که وقتی بحث یا جدال پیش میاد فوری سکوت میکنن یا بخاطر زنشون حداقل ساکت میشن و الکی میگن حق با توعه

یا اونایی که تا بهشون نگی حق باتوعه و بروی خودت نیاری که بی منطقه

کدوم و چرا؟ 

و آیا قبول دارید با مردهای دسته دوم بیشتر حرف زن توی زندگی پیش میره؟

من خودم دسته اول رو دوسدارم برای دومی زن خیلی باید با سیاست و صبور باشه 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خودت چی فکر میکنی؟ با کدومش آدم ارامش روح و روان داره بنظرت؟

چو دانی و پرسی سوالت خطاست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنن اولی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بابام دقیقا جزو دسته اوله و اگه بیست ساله بدون هیچ مشکلی دارن زندگی میکنن به خاطر همین اخلاق بابامه که هیچوقت با مامانم بحث نمیکنه و حقو به مامانم میده و ومعذرت خواهی  میکنه 

خودت چی فکر میکنی؟ با کدومش آدم ارامش روح و روان داره بنظرت؟چو دانی و پرسی سوالت خطاست

خوب معلومه دیگه اولی ☹️ ولی چه کنم که مال من از نوع دومیه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

هیچ کدوم

یه چیزی بین اینا

مرد مطیع هم اصلا خوب نیست خوشم نمیاد

مرد عصبی هم که بدتر

منطقي باشه 

من خودم آدم خیلی آرومیم برای همین اصلا با آدم عصبی نمی‌سازم

منطقي باشه از نظرم اینطوریه: وقتی دعوا پیش میاد قشنگ مدیریت کنه احساساتش رو اگه من مقصرم بهم بگه و اگه اون مقصر بود قبول کنه و مسؤلیتش رو بر عهده بگیره 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮