mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 عنوان پماد کلوتریمازول لطفا رهنمایی کنید 235 بازدید | 32 پست دخترم پریوداش عقب افتاده رفته دکتر بهش این پمادو داده بهش نکفته چطوری استفاده بکنه 1403/10/27 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12158 کلوتیریمازول برای عفونت قارچیه چون دختر هست فقط بیرون ناحیه میتونه بزنه
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 آمپولم بهش داده وتزریق کرده الان نمیدونم بعد پریودی این پمادو برنه یا الان شروع کنه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48135 عقب افتادگی پریود چ ربطی ب پماد داره اگ عفونت داره قرص مترونیدازول بندازه تنطیم میشه پریودش از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48135 آمپولم بهش داده وتزریق کرده الان نمیدونم بعد پریودی این پمادو برنه یا الان شروع کنه اون امپول زدن تا ۱۰ روز طول میکشه پ شه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 کلوتیریمازول برای عفونت قارچیه چون دختر هست فقط بیرون ناحیه میتونه بزنه ینی اطراف رحم بماله پیش خودم نیی خوابگاهه تنها رفته دکتر اونم کامل توضیح ندادا
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 عقب افتادگی پریود چ ربطی ب پماد داره اگ عفونت داره قرص مترونیدازول بندازه تنطیم میشه پریودش دکتر داده متخصص زنان بوده
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12158 ینی اطراف رحم بماله پیش خودم نیی خوابگاهه تنها رفته دکتر اونم کامل توضیح ندادا ببین این پماد ربطی به پریود نداره کلا ، مربوط به عفونت و خارش و ایناس خانما داخل واژن هم میزنن با اپلیکاتور ، دخترا نمیتونن اینکارو کنن خب بخاطر بکارت ، فقط بیرونش میتونن بزنن نمیدونم چطور توضیح بدم دیگه😅
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48135 ینی اطراف رحم بماله پیش خودم نیی خوابگاهه تنها رفته دکتر اونم کامل توضیح ندادا اصلا نباید داخل بزنه شابد دختر دور واژنش قارچی چیزی زده با آینه نگا کنه ب خودش بزنه ب خودش ب دکتر گفته دختره ؟؟ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12158 آمپولم بهش داده وتزریق کرده الان نمیدونم بعد پریودی این پمادو برنه یا الان شروع کنه اها پ برا پریودش امپول داده احتمالا تو معاینه دیده عفونتم داره اینو داده
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 ببین این پماد ربطی به پریود نداره کلا ، مربوط به عفونت و خارش و ایناس خانما داخل واژن هم میزنن با اپ ... متوجه شدم خب الن شروع کنه اگه پریود بشه ادامه بده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48135 دکتر داده متخصص زنان بوده احتمالا اشتباه کرده دکتره متخصص باشه خیلی از این متخصص کلی اشتباه کردن دخترت نمیتونه ک داخل مصرف کنه شاید بیرون قارچی چیزی داشته داده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 اصلا نباید داخل بزنه شابد دختر دور واژنش قارچی چیزی زده با آینه نگا کنه ب خودش بزنه ب خودش ب دکتر گ ... بله گفته
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 12158 متوجه شدم خب الن شروع کنه اگه پریود بشه ادامه بده اره منافاتی با پریود نداره ، اره بزنه نهایت با پریود یکم پاک میشه
mygodجونم110 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 684 احتمالا اشتباه کرده دکتره متخصص باشه خیلی از این متخصص کلی اشتباه کردن دخترت نمیتونه ک داخل مصرف کن ... منم مبگم بیرون و اطراف رحم باید مالیده بشه الان نمیدونم کی شروع کنه بعد پریود یا حین پریودم شد اثرشو داره