2777
2789
عنوان

علت کوچیک موندن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن برتر به معنای واقعی :

ژن برتر چیه خیلی کوچیکه من 70 میپوشم اما الان کوچیک تر شده باید عمم و مادربزرگامو ببینی یه دونشون اندازه سر منه 😂🤣شایدم بیشتر بخدا اگه باور کنی اینو عمم سایز 100 گرفت براش کوچیک بود 

زیادم چاق نیس معمولیه 

عزیزم خیلی مونده سنت کمه کم کم فرم میگیری .الکی چاق نشی که بالای 23و24 پشیمون میشی

درسته🦋خودم سعی میکنم روش حساس نشم ولی خب همسنام رو که میبینم احساس میکنم من لاغرم

یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا بفرست🦋
اره اما هیچ جوره چاق نمیتونم بشم امشب مثلا غذا زیاد خوردم حالم داشت بهم میخورد نهایت بتونم یکی یا دو ...

خوشا به حالت

من جدیدا نمیتونم کم بخورم دارم میترکم

۱۷۰ ام با ۸۰ کیلو وزن

عزیزم لازم نیست غذا زیاد بخوری.

جوانه گندم بخر با ماست بخور

جوانه ناش بزار خودت و با سالادهات بخور 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
الان برم باشگاه نرم چیکار کنم ؟

هرجوری دوست داری بکن ولی اینو بدون سینه رو باشگاه اصلا بزرگ نمیکنه مگه سینه خانما عین مردا عضله هست که بزرگ بشه ؟چون چربی هست اتفاقا لاغر تر هم میشه اگه هم رفتی خیلی بالاتنه کار نکن 

درسته🦋خودم سعی میکنم روش حساس نشم ولی خب همسنام رو که میبینم احساس میکنم من لاغرم

به من میگفتن چوب لباسی 

هیچی رو بدنت فرم نمیگیره 

الان 70 کیلو شدم 

دوباره دارم میرم باشگاه لاغر کنم 

عکسهامو میبینم 

میفهمم قدر خودمو ندونستم 

الکی به حرف دیگران به خودم ظلم کردم 

پس با این حساب باید چاق بشم 

چیا بخورم چاق شم 

چاق بد نها فقط یکم تو پر شم 

پیشنهادی دارین ؟ 

کسی رو گیشناسید که مثل من بوده باشه و بعدش هیکلش قشنگ شده باشه 

میدونم مشکلم ژنتیکی نیست چون اقوام و خانواده و ... همه اوکین فقط من لاغر مردنی شدم بین همشون