2777
2789

خخخ میدونم تاپیکمو بخونید میخوایید بزنیدم ولی چکار کنم غیراز شما دوستان کسیو ندارم نت هم راهنمایی درس حسابی نمیکنه سوالم اینه که واسه جوش و جای جوش الکل خوبه ؟اگه خودتون و اطرافیانتون تجربه داشتین بگین بهم فداتون بشم من میرم برمیگردم میخونم عشقا

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جوش و  جای جوش رو اساسی درمان کنی یا مشکل از کبدته یا هورمونیه تغذیه ات رو اصلاح کن پیش دکتر زنان یا غدد برو، تمیز کننده پوستو لایه بردار بزنی بهتر می شه ولی اول باید جوش هاتو کنترل کنی که دیگه نزنه الکل که چاره کار نیست فقط شاید تمیز و ضد عفونی کنه که اونم باید مخصوص جوش و پوست باشه 

تنها باري كه الكل سفيد روي جوشام تاثير داشت براي ازبين رفتن جوش جاي چسب بينيم بود. 2 هفته اي خوب شد. ديگه اگه بنزين هم بزنم روبقيه جوشام اثر نداره  

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

من خیلی جوش داشتم خداوشکر الان صورتم صاف شده 

اول روزی یدونه خیار بخور .رو پوستتم بزار تا خنک شه ..گرمیجات و تنقلات کم کن ..بعد عرق کاسنی بخور و ب صورتت بزن  .. جوش سر سیاهو هم با روش ک تو نت هس بهور بده و در بیار وگرنه خال میشه 

الکل تاثیر داره ولی عایت غذا و پاکسازی کبد بهتره ومنالله توفیق

من هم جوش میزنم باید اول بری دکتر زنان یا دکتر داخلی بهت دارو بده که مشکل از داخل بدنت حل بشه و دیگه جوش نزنی .الکل فقط سطحی درمان میکنخ و سریع جوش رو میخشکونه من خودمم کرم رژودرم میزنم عالیه جای جوشام کمرنگ شده اما چون مشکل از داخل بدنمه دوباره جوش میزنم و جاش میمونه خودمم میخوام برم دکتر زنان قطعا حل میشه

فداتشم که انقد مهربونی😘😍

ای دووورازجونت خانومی دووورازجونتون خدانننننکنه این چه حححرفیه زبونتونم یواش‌گازبگیرید عععه. 😢😢 دووورازجونت. محبت دارید ممنون خوبی از خودتونه باانو.