2777
2789

خیلی اتفاقی و روی شیطنت متوجه شدم شوهرم تلفنی با چند نفر دوسته البته تلفنی و در حد شوخی و خنده و اینا صحبت عاشقانه نشنیدم.... ولی از همون موقع داغونم و نمیتونم ببخشمش یا فراموش کنم

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خودش گفتی ،ادامه دار بود ابن کارش

اره گفتم خیلی جا خورد و اینا و ظاهرا ترک کرده ولی نمیدونم چرا ازش کینه گرفتم 

شوهر منم شوخ با همه شوخی میکنه ولی تلفنی ندیدم جایی بریم فروشنده ای یا هر کسی که برخورد داشته باشیم شوخی میکنه اخلاقشه  منم نیستم میدونم وقتی با دوستاش یه دختری یا خانمی پیششون باشه شوخی میکنه 

شوهر منم شوخ با همه شوخی میکنه ولی تلفنی ندیدم جایی بریم فروشنده ای یا هر کسی که برخورد داشته باشیم ...

این تلفنی انگار دوست بودن خیلی صمیمی بود چکار میکنی و چه خبرا و کجا هستی الان و.... اینطوری ولی لغت عاشقانه حواسش بود نگه حالا شاید چون پشت تلفن بود نمیدونم چرا نمیگفت

این تلفنی انگار دوست بودن خیلی صمیمی بود چکار میکنی و چه خبرا و کجا هستی الان و.... اینطوری ولی لغت ...

کلا اینجور داستانا خیلی سخته واسه یه زن من خودم دم پنجره وایستاده بودم پارسال موقع که برف باریده بود شوهرم ماشین رو از پارکینگ درآورد یه خانم تو کوچه داشت برف بازی می‌کرد با یه لباس و وضعی شوهرم تو اون سرما شیشه رو داد پایین میگفت بیا سوار شو سردت میشه اونم می‌خندید 

شوهرم نمی‌دونست دارم نگاش میکنم خیلی اینجور چیزها تاثیر بدی رو زن میزاره ولی چاره ای هم نیس باید فراموش کرد یا حداقل بهش فکر نکرد