2777
2789
نفرین چاکی

عه خوبه واقعا؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن زودتر بری چون قرصاتم بگیری حداقل دو هفته زمان میبره اثر کنن

پیش ی روانپزشک رفتم یسری قرص بهم داده

به شما چه قرصایی دادن؟

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

عه خوبه واقعا؟

نمیدونم چندگانه است بدک نبود

من کلا فیلم ترسناک نمیبینم اینم توماهواره دیدم

برای من ترسناک به خساب میومد😂😅

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
استارتر چرا واسه نظرم ریکشن نشون ندادی☹️

اره کلا ازاون استارترهاست که اهمیتی به پست ها نمیده😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پیش ی روانپزشک رفتم یسری قرص بهم دادهبه شما چه قرصایی دادن؟

ببین وقتی میری پیش این روان پزشک هرکسی هرچیزی بهت گفت که قرص نخور یا چه میدونم اینجورین اونجورین بزیز دور این حرفارو هرچی دکترت میگه گوش بده قرصاتو منظم بخور منم مث تو ام برا من سه تا قرص نوشته کلا 

الله امشبو العفو

ببین وقتی میری پیش این روان پزشک هرکسی هرچیزی بهت گفت که قرص نخور یا چه میدونم اینجورین اونجورین بزی ...

حس خوبی ب قرص خوردن ندارم خودم اصن انگار عذاب میکشم و قرص میخورم 

سه تا قرصاتون چین🥲؟

حس خوبی ب قرص خوردن ندارم خودم اصن انگار عذاب میکشم و قرص میخورم سه تا قرصاتون چین🥲؟

ببین نقشه مغزی من با تو متفاوته وقتی ازت نقشه مغزی بگیره مثلا بهت میگه تو انقدر باید قرص بخوری واقعا باید بخوری یا شاید برات جوری باشه با دوتا قرصم اوکی بشی 

الله امشبو العفو

ببین نقشه مغزی من با تو متفاوته وقتی ازت نقشه مغزی بگیره مثلا بهت میگه تو انقدر باید قرص بخوری واقعا ...

😩😩کاش روش درمان دیگه ایم داشت

خواهر کوچیکه 😂😂

🤔🤔🤔