پسرم ده روز درگیر این ویروس شده خیلی ببخشید ولی مثل دردزایمان شکمش دردمیگیره و ولش میکنه خوب هم نمیشه چندباره درمانگاه بردم و تاثیری نداشت امروز دکتر گفته باید هم آندسکپی انجام بده هم کلنسکپی مشکل یا از معده هست یا روده. کسی تجربه ای داره؟ از هزینش که چقد میشه و اینکه کلنسکپی برای بچه هفت ساله مشکلی نداره؟ درد داره 😭اذیت میشه😭 تو رو خدا هرکس تجربه خوب یا بد داره بگه مشکلی براش پیش نمیاد؟ چون من یکسال خونه پدرم هست وشوهرم دنبال همچین بهانه ای هست که بچم رو بگیره.. کسی تجربه ای داره 😭
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
اسی یه خانومی الان تاپیک زد میخواست بره آندو ، واست پرسیدم ، با بیمه تامین اجتماعی دکتر بهش گفته ۱۶۰ ...
ممنونم عزیزدلم لطف کردی خداخیرت بده