2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومشون؟ تانوس؟😂😂کلی شخصیت منفی داشت این فصلش که

وای من قبلا یه موزیک ویدئو از این دیده بودم ازش خوشم اومده بود

از گونگ هم قسمت اولش خوشم اومده بود

از اون مرده داداش پلیسه هم توی فیلم قاضی شیطان خوشم اومده بود

اون مرده بابای بچه سرطانی هم توی فیلم خانه شیرین خوشم اومده بود

اون ترنسه هم توی فیلم دفترچه خاطرات یک روانی خوشم اومده بود

دلم دل نیست لامصب دلستره به عشق این ها رفتم دان کردم🤣🤣

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

وای من قبلا یه موزیک ویدئو از این دیده بودم ازش خوشم اومده بوداز گونگ هم قسمت اولش خوشم اومده بوداز ...

شخصیت اصلی فیلم ولی ازش چندتا عکس تو جوونی هاش دیدم واقعا خیلی جذاب بود. اونو پسندیدم😂 البته الانشو نه، جوونی هاش

بقیه رو باید برم تحقیق بیشتر بکنم😄

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شخصیت اصلی فیلم ولی ازش چندتا عکس تو جوونی هاش دیدم واقعا خیلی جذاب بود. اونو پسندیدم😂 البته الانشو ...

شخصیت اصلی رو بخاطر مظلوم بودنش خوشم میاد😂

بذار از هر کدوم چندتا فیلم خوب برات بگم

گونگ یو 

همون مرد دعوت کننده به باری ها که توی بازی رولت روسی خودکشی گرد

فیلم های سینمایی قشنگی داره

مثل فطار بوسان که هیجانیه 

سوبوک هم واقعا آموزنده بود

سکوت که مستندگونه است

عصرسایه ها هم انقلابی بود

بازم هستا ولی اسمشون یادم نیست😁

سریالی هاش 

گابلین که طنز و تخیلی بود

دریای خاموش عم علمی تخیلی بود ولی قشنگ بود

بازیگر ترنسه هم 

یکی دفترچه خاطرات یک روانی طنز و مهیج بود

یکی افتخار که البته شخصیت منفی داشت اینجا ولی فیلم درام بود

اون مرد پلیسه هم توی یه فیلم سینمایی نیمه شب بود که مهیج بود اینم 

اون بابای پسر سرطانیه هم توی فیلم بولگاسال که تخیلی تاریخی درام بود بازی می‌کرد

با فیلم خانه شیرین

خانه شیرین خیلی خیلی قشنگ تا فصل ۳ داره پیشنهادش میکنم حتما

با اون دختر تک تیراندازه کره شمالیه توش بوده

تانوس هم که خواننده گروه بیگ بنگه فیلم باری نکرده بوده زیاد

دیکه همینا😁

فیلم بخوای بازم دارم برات پیشنهاد کنم

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

شخصیت اصلی رو بخاطر مظلوم بودنش خوشم میاد😂بذار از هر کدوم چندتا فیلم خوب برات بگمگونگ یو همون مرد د ...

ایول مرسی از همه این ها فقط قطار بوسان رو دیده بودم

بقیه رو حتما می بینم

فیلم ترسناک کره ای هم می شناسی؟ فقط the wailing رو دیدم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ایول مرسی از همه این ها فقط قطار بوسان رو دیده بودمبقیه رو حتما می بینمفیلم ترسناک کره ای هم می شناس ...

ترسناک چه مدلی ندیدم این رو

جن و روح 

مثل گربه یا گونگجینام که البته اینجا معرفی گردم گفتن ترسناک نیست😒

یا جنایی و ...

جنایی هست مثل سریال غریبه هایی از جهنم 

بازیگر روباه نه دم توشه خیلی رو اعصابه😂😁

یا سینمایی تماس

زامبی،طور هم تماس هست و قطار بوسان دو

خارجی هم میتونم بهت کابوس رو معرفی کنم

و کشتار با آره برقی در تگزاس 

و کینه 

و شروع یک پایان 

و ضبط 

حلقه که دیگه معروفه

اره 

هالووین

مقصد نهایی

راهبه و کانجورینگ هم همین طور

دیگران درام طور بود البته

و روح سوار که البته اینم حالت اکشن داشت بیشتر

اکثر این فیلم ها رو تا ۳ و ۴ ساختن خوشت اومد ادامه اشون رو ببین

ترسناک چه مدلی ندیدم این روجن و روح مثل گربه یا گونگجینام که البته اینجا معرفی گردم گفتن ترسناک نیست ...

ایول دمت گرم

پس کلی فیلم ترسناکه که باید ببینم

از گربه شروع می کنم