میگم یه سوال چرا این آیفون شونزده انقدر زود باتریش خالی میشه؟؟؟؟
چه استفاده هایی کنیم کمتر باتری استفاده میکنه؟
اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی
نرمال داری؟ چند وقته استفاده میکنی؟ من درصدشو نمیگم منظورم کلا شارژشه
اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
وقتی گوشی تو شارژه نزار کامل پر بشه ۸۰ درصد شد کافیه
همینکار رو میکنم خب
ولی خیلی زود خالی میشه از دیشب تا الآن سه بار زدم شارژ البته خب تازه گرفتم میخواستم آشنا بشم باهاش
ایفون کلا باتریش به فناست همین الان که دارک تایپ میکنم شارژم سه درصده 😂😂
خیلی بده اینطوری ، من از اول عمرم هرچی گوشی داشتم باطری نداشته ولی این یکی همه جوره نوبره همه چیزاش از اونا بهتره ولی باطریش بدتر😂
نرمال داری؟ چند وقته استفاده میکنی؟ من درصدشو نمیگم منظورم کلا شارژشه
من شهریور گرفتم کلا ی سری برنامه های کاربردی دارم همیشه بلوتوث وافای خاموشه از داخل ستینگ خاموش میکنم نور صفحه همیشهکم میزارم ف ی ل ت ر شکنم خاموش میکنم موقع نیاز ندارم
من شهریور گرفتم کلا ی سری برنامه های کاربردی دارم همیشه بلوتوث وافای خاموشه از داخل ستینگ خاموش میکن ...
چند ساعت نگه میداره؟
بعد اینکه ریجستره؟
و برای شما پارت نامبر کجاست؟
من باید گوشی قدیمیمو نگهش دارم این فقط برای زنگ و تماس🤣