2777
2789
عنوان

با پسری که آشنا شدین تور میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس خطریه

اسی واقعا فک کردی یه هفته میخاد ببره خاهر برادری برید مسافرت ؟

صددرصد ک خطریه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دیت دومه

شناختت ازش کمه.

من اگه جات بودم بی گدار به آب نمیزدم .

کسی که توی دیت دوم یه همچین پیشنهادی بده آدم درستی نیست.

دخترم ولی ذات مردا رو خوب میشناسم .به نظرم نرو برات یه برنامه ای چیده .

کلا مردا قابل اعتماد نیستند وهمش به فکر زیر شکم شون هستن.

حالا خودت صلاح میدونی عزیزم.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

ببین قبلن شکست خورده بعد حتی راجب من با تراپیستش صحبت کرده که با من باشه یا نه

شر و ور میگه اینکه یارو بعد دو تا دیت از اکسش گفته رد فلگه وایییییییییییییی

چرا نمیبینی؟؟؟؟؟؟

بعد داره منت میذاره که من  برای منتال هلثم ارزش قائلم ولی تو رو وارد زندگیم  کردم 

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

😂خب اگه خودم نخوام چی

اخه خدت فکر کن ببین بنظرت ارزش خودتو پایین نمیاری دیت دوم بری مسافرت با طرف 

چطو نمیترسی ؟من از سوار ماشین شدن پسرهم میترسم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..