2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم خواستگار اومد الان🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس بی‌خیال اصلا ناراحت نشوبیماری خواهرشوهرت چیه؟ دلیل پنهانکاریشون رو گفتی واقعا بهشون حق دادم

اسمشو نمیدونم

منی ک ۸ سال تو این خونم هنوز نمیدونم چیه دقیقا!

ولی از داخل سرش عمل کردن و یه شلنگ رد شده و نمیدونم چی بدنشو جذب میکنه و تعادل نداره یعنی منظورم اینه عین ی ادم نرمال نمیتونه راحت و ریلکس رفتار کنه 

اره برای منم گفتم بی اهمیت بود

با اینک خیلی همین دختره اذیتم کرده خیلی بلاها سرم اورده ولی سعی کردم فراموش کنم

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

احتمالا بخاطر مشکلش بهم ریخته حق داره شاید اینم نشد اگه خواستگار آشنای جاریت نبود باخبر نمیشد

اره اگ نبود صدرصد خبر نداشت

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

نه ناراحت نمیشم چون حضور عروس توی خواستکاری خواهرشوهر لزومی نداره واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اسمشو نمیدونممنی ک ۸ سال تو این خونم هنوز نمیدونم چیه دقیقا!ولی از داخل سرش عمل کردن و یه شلنگ رد شد ...

احتمالا آب دور مغزش زیاده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏