2777
2789

سلام دوستان عزیزم میخوام امشب متفاوت باشیم و از خوبیهای همسرمون بگیم ،باور کنید،من دیگه خسته شدم از بس در مورد خیانت و همسر بد و مادرشوهر و .....خوندم ،

همسر من مردی بسیار مهربون و دلسوز و خونواده دوسته ،که تو تمام این سالها که باهاش زندگی کردم تمام سعیشو کرده که من و بچه هامون خوشحال باشیم،همیشه خدارو شکر میکنم به داشتن همچین مرد فداکار و مهربونی ،خداروهزاران بار شکر که خدا یه جواهری بهم داد که در کنارش خوشبختم ،شاید اگر تو قسمتم نبود معلوم نبود الان کجا بودم و چه زندگی داشتم

از خدا واسه تک تکتون آرزوی خوشبختی در زندگی رو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم داره

وقتایی که مهربونه فرشتست

نقطه ضعفش دوست داشتنهدمنه😈

خیلی لارجه

ابراز محبت رو بلده

خیلی اهل سورپرایزه

انرژیش زیاده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بسیار مهربون،‌ اقا، دست و دل باز، گوگولی، با جنبه، با شخصیت، با اتیکت، با مسئولیت سوپرایز کننده و شیطون، فداکار و بسیار عاشق

تا حالا انقدر ازش تعریف نکرده بودم :))

شوهرمنم اخلاقای خوب داره نمیگم چون همینم دورازجون چشم بخوره بدبخت میشم  ولی بابتش سپاس گذارم ازخودشو خدا اخلاق بدهم که همه دارن توذاتشونه یاتربیتشون اگر صبوری کنیم باهاشون و قلقشونو بدونیم بهتر میشن ماها خودمونم خالی ازعیب نیستیم منتهی متوجه نمیشیم 

شوهرم ولخرجه و دست و دلباز 

خوش قلبه . آشپزیش عالیه

ولی عصبی و بد دهن

کم حوصله و استرسی و شلخته

🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷

شوهر من رویای هر دختری برای ازدواج 😊😊😊😊

به اندازه کافی جامع بود ؟😆😆

البته یه ایراد داره اونم اینه زیادی خونسرد و بیخیال و آرومه و از نطر هیچ مشکلی تو دنیا ارزش نگرانی و ناراحتی رو نداره

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام