2777
2789
عنوان

چیکار کنم زایمان کنم زودتر

43781 بازدید | 59 پست

چیکار کنم ؟ شربت زعفرون آناناس دارچین خیلی خوردم ولی درد ندارم. اینم خیلی خودشو سفت میکنه یکسرهههههه میترسم طولانی تر بشه اتفاقی بیفته. میخوام زودتر زایمان کنم چیکار کنم؟

پیاده روی وقر کمر وبشین وپاشوهم انجام بده عزیزم

عجله نکن میادش😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی وقر کمر وبشین وپاشوهم انجام بده عزیزم عجله نکن میادش😍

آخه دو روزه که ترشح قهوه ای دارم باید هر روز غسل کنم برای نماز. 

خیلی سخته اینطوری.

دستت درد نکنه رفتم که قر بدم.   

اگه چهل هفته ات پره روغن کرچک بخور

مامائه گفت روغن کرچک بخور. ولی یکی توی نی نی سایت نوشته بود ممکنه باعث افت ضربان قلب جنین بشه. دیگه میترسم بخورم.

من ۱۱ روز دیر تر از موعد دکتر و ۳ روز دیرتر از موعد سونو زایمان کردم.یعنی ۴۲ هفته تمام.

چیکار داری بچه رو دلش میخواد تو دل مامانش باشه هنوز

ولی جدا از شوخی من بعد از این که سه روز از موعدم کذشت رفتم دکتر منو فرستاد سونو و اکو .گفتش که بچه شرایطش خوبه و میتونه باشه هنوز.

توام اگه مشکلی نداری بذار باشه وقتش که شد خودش دنیا میاد.پیاده روی هم زیاد داشته باش

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
آخه دو روزه که ترشح قهوه ای دارم باید هر روز غسل کنم برای نماز.  خیلی سخته اینطوری. دستت د ...

میدونم عزیزم سخته واقعا

دیگه آخراشه

آفرین قربده😉😍بشین وپاشوهم کمی انجام بده آروم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

هيچ كاري نكن خودش به وقتش ميادعجله نكن فقط دعاكن هروقت صلاحته بياد ميدونم ماه نهم خيلي سخته سعي كن خيلي ورزش نكني چون خواهرمن همين كاروكردبچه داشت اكسيژن كم مياوردسزاورژانسي كردنش ولي حتما روزي يكساعت پياده روي داشته باش فوق العاده موثره من خودم نتيجشوديدم 

كاش زمان به عقب برميگشت
عزیزم اگه بری پیش دکترت ،شما رو معاینه میکنه که بعد معاینه درد زایمانتون شروع بشه،در ضمن دوغ زیاد بخ ...

3 بار معاینه شدم ولی فرقی نکرده. 

دوغو نمی دونستم. امتحان می کنم دستت درد نکنه.

آخه دو روزه که ترشح قهوه ای دارم باید هر روز غسل کنم برای نماز.  خیلی سخته اینطوری. دستت د ...

عزیزم اگه ترشحت کمه و به وسط پنبه نمیرسه که اصلا غسل نمیخواد

باید برای هر نماز وضو بگیری

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........