2777
2789

طرف خیلی تابلو دروغ میگه رویا میبافه مثل همه اون کاربر هایی که گندشون در اومد فیک بودن ولی بقیه اسرار دارن بگن حسوده هر کسی که ازش خوشش نمیاد چشم دیدنشو نداره😂

ما تو سایت کلی کاربر پول دار داریم چرا کسی به اونا حسادت نمیکنه پس؟ این نشون میده کاربرا بی دلیل روی کسی حساس نمیشن 

طرف تابلو چند وقت پیش اومده تایپک زده دوستم خواستگار داره دو تا شغل هاشون متفاوت بنظرتون درآمد کدوم بیشتره؟کاربرا یکی از شغل هارو گفتن درآمدش بیشتر این کاربر از دو ماه بعد اون تایپک کاملاً تابلو نشست غصه بافت و آرزو هاشو تحویلتون داد حالا شما هی سرش با هم دعوا کنید بهتون بخنده ول کنید عزیزان من اینجا مجازیه ارزش نداره سر هیچی شیلنگ فحش رو می بندید به هم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز کی فیکه عزیزم

خدایی اگر کسی جایی منظورش از هر چی من بودم مستقیم بهم بگه 😆😆😆

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

کی بود

یکی که کارش فقط تایپک جنجالی زدنه 

از اون آدماست یه کاربر بگه پول ندارم میگه از بانک بردار خب 😂اونایی که زیاد تو سایتن میشناسنش

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سر کاربرای واقعی هم حتی دعوا کردن مسخره اس

اصلا چرا تا اینقدر باید یکی فوکوس باشه رو مسائل داخل نی نی سایت که سرش بخواد گیس و گیس کشی راه بندازه

خودتون کاربرا رو شاخ می کنین. بعد ناراحت میشین چرا شاخن. بعد کمپین علیهشون راه می اندازین. بعد باز سر یه کاربر دیگه همین کار رو تکرار می کنین

چرخه خودآزاری دارن یه عده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
باز کی فیکه عزیزمخدایی اگر کسی جایی منظورش از هر چی من بودم مستقیم بهم بگه 😆😆😆

نه عزیزم منظورم شما نیستی منظورم همونیه که کلی کاربر امروز بخاطرش تعلیق شدن😅

حس میکنم میدونم کیو میگی ولی مطمئن نیستم😂

هیس صداشو در نیار الان حسود پلاستیکی میشیم😂

من واقعا برام جای تعجبه ...واقعا یعنی پول اینقدر مهمه ..که بعضی کاربرا میشن مرید کاربرایی که فکر میکنم پولدارن ..تازه معلوم نیست راست و دروغش چون مجازیه ....به عینه پاچه خواری کاربرای پولدار میکنن ...واقعا خفت و خواری از این بدتر ندیدم ...آخه کاربری که ۷ساله تاپیکاش در مورد یک چیز واحده انگار وسواس فکری داره یا احتیاج به تایید شدن و اصلا دستاوردی نداره ...چه جای حسادت داره...واقعا عقل هم چیز خوبیه

نه عزیزم منظورم شما نیستی منظورم همونیه که کلی کاربر امروز بخاطرش تعلیق شدن😅

شما رو متوجه شدم با من نیستی 

نه اهل متلکی نه چیزی

یه روز نبودما 

ببین چه شد

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️