2777
2789
عنوان

دیگه توان ندارم بارداری

170 بازدید | 21 پست

۳۶هفتمه دیگه نمیکشم دنده هام داره میشکنه لگن درد پدرمو درآورده سوزش سردل واااای انگار میله داغ رفته تو معدم

با دستشویی هم ک قرارداد بستم کار خونم زیاده دخترم امتحان داره باید کمکش کنم کمکی ندارم حال روحیم خوب نیست هرروز دارم گریه میکنم وواقعا روزایه سخیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که میگزره.مگه چند هفته باید زایمان کنی.دیگه چیزی نمونده.حتما یه نی نی تپل مپل میاد بغلت.ایشالا.یه امپول بود واسه رسیدن ریه نوزاد.بگو به دکترت اگه لازم بود بزنی.اگه زایمان زودرس کنی ریه بچت رسیده و احتیاج به دستگاه پیدا نمیکنه.

من ۱۲ هفته دیگه دارم شما نهایتش دوهفته دیگه مونده ناشکری نکن فقط دعا کن سالم ب دنیا بیاد 

نی نیت چیه ؟؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من ۱۲ هفته دیگه دارم شما نهایتش دوهفته دیگه مونده ناشکری نکن فقط دعا کن سالم ب دنیا بیاد نی نیت چیه ...

آخه غذا نمیتونم درست کنم بخاطر لگن دردم همشم گشنمه شدم مثل بچه ها همش دلم میخاد گریه کنم

دختره