2777
2789

اعصابم از دست شوهرم خورده چکار کنم؟

امشب خونه خواهرم دعوت بودیم نیومد گفت حوصله ندارم  خودت برو با مامان بابات منم گفتم تو نمیای منم نمیرم 

حالا خواهرمم ۲بار زنگ زد گفتم سردردم گفت اگه خوب شدی بیاین

حالا خیلی ناراحتم ک نرفتم

به نظرتون خودم باید میرفتم؟ 

یا اینکه من خیلی عکس دونفری رو دوس دارم بعد هرجا میریم به شوهرم میگم بیا عکس بگیریم میگه برو بابا (این اخلاقش رو اعصابمه)

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم خودت میرفتی... خب ایشونم اخلاقش اینجوریه دیگه 

چه اسم خاصی گذاشتین😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

خیلی تفاوت داریم ولی باهاش کناراومدم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
آره عزیزم خودت میرفتی... خب ایشونم اخلاقش اینجوریه دیگه 

آره اشتباه کردم کاش میرفتم 

اصلا هر چند وقت یه بار حوصله هیچیو نداره حتی با منم حرف نمیزنه

شوهرای شماهم اینجوری میشن؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

شوهرم به شدت کم حرف و آروم و خجالتیه من خیلی سرزبون دارو پرسروصدا 

اون خیلی بی توجه به همه چی کلا تو هپروته من حواسم به همه چی هست 

اون خیلی مهربون و دلرحمه من مثه اون نیستم اون کلا به بزرگتر احترام میزاره هر چی بگه من اینجوری نیستم کلا اون مودب تر از منه 

اون خیلی خنثی و بی ذوقه من با چیزایه کوچیکم خوشحال میشم

شوهرمنم اینجوریه ضد حاله کلا  من تنهایی حوصله ام سرنمیره این شوهرم بودنی حوصله ام سرمیره به رو ...

وای منم اینطورم شوهرم خونه باشه انگار حکومت نظامیه دخترم همش میگه بابا چرا نمیره بیرون انقددددررررر که پدر با محبتیه😞

الهی گاهی نگاهی