2777
2789
عنوان

درمان دل درد شدید پریودی

55 بازدید | 7 پست

نعنا خشک به همراه چای خشک رو حدود ۳ دقیقه داخل یک ماهی تابه داغ میکنید یعنی کمی تفت می دهید ولی نباید زیاد بمونه که بسوزه؛ بعد به همراه آب و یک عدد لیمو امانی داخل قوری فلزی میریزید و میگذارید یک ربع تا ۲۰ دقیقه بجوشد؛ سپس به همراه نبات فراوان شیرین می کنید و می خوردید؛ به طرز معجزه آسایی در کمتر از ۵ دقیقه دل درد شما کاملا از بین می رود.(توجه شود قوری رو نباید کاملا پر از آب کنید؛ حدود یک  تا یک و نیم لیوان آب کافی است).

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی حال داره با درد پاشه اینو درست کنه😁 من معمولا سه قرص هیوسین میخورم

قرض ضرر داره دیگه؛ تازه قرص حدود نیم ساعت طول میکشه اثر کنه؛ این جوشوندنی کمتر از ۵ دقیقه عمل میکنه و درد رو کامل از بین میبره.