2777
2789

بیاین بگید منم بگم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من یه بار داشتم از یه جا رد میشدم. دیدم یه خانوم مسن صدام میزنه. رفتم پیشش گفت بیا این داروهامو از این داروخونه بخر با یه کرم. منم نسخه رو ازش گرفتم. دیدم از پول هم خبری نیست. رفتم داروهاشو که حدود 30 تومن شد براش خریدم. گفتم یه کرم داروگر بدید. رفتم دادم به پیرزنه گفت این دیگه چه کرمیه. برو یه دونه ترکشو بخر. این کرم ایرانیا رو نمیتونم استفاده کنم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من یه بار داشتم از یه جا رد میشدم. دیدم یه خانوم مسن صدام میزنه. رفتم پیشش گفت بیا این داروهامو از ا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار داشتم از یه جا رد میشدم. دیدم یه خانوم مسن صدام میزنه. رفتم پیشش گفت بیا این داروهامو از ا ...

اوخی 😆😆😆😆 بامزه بوده 😀😀

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤

یه بار یه گدا اومد در خونمون گفت وقت غذاست گشنمه تورو خدا یه کمکی بکن..من اونروز الویه داشتم ریختم تو ظرف و از خیر ظرف گزشتم و بردم بدم بهش اینجوری شد😡😡😡من پول میخام این چیه...اینو ببر پولشو بده بهم😨😨😨پررو بود خب..منم پنج تومن دادم😞😞گرفت و رفت طلبکارانه

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
اوخی 😆😆😆😆 بامزه بوده 😀😀

مجبورم کرد رفتم کلی پول دادم ترکشو خریدم. حالا برای خودم زورم میگیره.

یه بار یه گدا اومد در خونمون گفت وقت غذاست گشنمه تورو خدا یه کمکی بکن..من اونروز الویه داشتم ریختم ت ...

منم یه بار به یه گدا یه 500 تومنی دادم.اونوقتا تازه 500 تومنی سکه اومده بود. پرت کرد سمتم گفت 50 تومنی نمیخوام.

مجبورم کرد رفتم کلی پول دادم ترکشو خریدم. حالا برای خودم زورم میگیره.

چرا مجبورت کرد خب؟ میگفتی داروهات گفتم نداری ..این که دیگه واجب نیست ..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

رفتم بازار با مامانم یارو هی وامیستاد پشت سرش منو نگا میکرد عنتر بعد منتظر میشد برسیم بهش یه سه بار برگشت نگا کرد رفتم توروش وایسادم گفتم نگاه داره پسره ی احمممممق😡😡😡😡😡خودشو زد ب خری گوشیشو خاموش گرفت در گوشش با خودش حرفید آسمونو نگا میکرد😂😂😂😂😂😂😂بعدم گورشو گم کرد عوووووضی بدم میاد از این مردا نچسب

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یکی بود تو دانشگاه. مثلا 

میگفت جزوه ت رو میدی به من .

میگفتم آره . 

میگفت من ساعت فلان کلاس دارم بیار بده ! 

می گفتم خب من اون ساعت کلاس ندارم . 

می گفت تو که دو ساعت بعدش کلاس داری خب زودتر بیا جزوه رو بده به من.

میگفتم نمیشه تو دوساعت وایستی تو دانشگاه تا من بیام جزوه رو بگیری؟ 

می گفت نه وقتم تلف میشه

از این دیالوگ ها زیاد داشتیم باهاش 😂😂😂😂

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
خواهرشوهرم علنی میگه چرا بابات به داداشم کمک نمیکنه  برا اون یکی  یه زنی میگیریم که   ...

یاخدا. شوخی میکنه؟