2777
2789
عنوان

خدا فقط شانس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 167 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمونه اینجوری شده ک زنای مطلقه پسرارو تور میکنن دختراهم میرن سمت مردای زن دار و اینجوریه ک کلی زندگی بهم میخوره بچه طلاق ب وجود میاد زن افسرده میشه کاش همه چی مثل قبل بشه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

این ازدواج نرمال نیست. 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دخترا مگه با ۱۵.۲۰ سال بزرگتر از خودشون ازدواج می کنند ایرادی داره؟ پسره مرد بوده فقط خانم برا سرگرم ...

پسره همه خوبیشو میگن از اخلاق و رفتارش مرامش....نه من کاری ندارم الهی باهم خوشبخت بشن فقط یه کم برام عجیب بود از دوستام شنیدم این مدل ازدواجا باور نمیکردم حالا باورم شد که هست

💜🧡❤💛💖🖤💓

بعد من ۲۵ سالمه یه پسر ۳۵ ساله برام اومد نه قیافه نه پول نه قد هیچی نداشتتتت بهش گفتم نمیخام ر اومد ...

میگفتی من کراش العالمینم حد خودتو بدون😌💅🏻😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

مطلقه ها مگه حق ازدواج و زندگی خوب ندارن؟ 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

زمونه اینجوری شده ک زنای مطلقه پسرارو تور میکنن دختراهم میرن سمت مردای زن دار و اینجوریه ک کلی زندگی ...

دختری که میره سمت مرد زن دار …

دیگه همه این شکلی نیستن که خیلی کمن باز بگی می‌رن سراغ پسر سن بالا یا مرد سن بالا قبول می‌کنم 

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

.اینا که تجربه ازدواج دارن . بلدن با پسر چهطور رفتار کنن . به خاطر تجربشونه. اون پسر هم احتمالا یا ف ...

اره پسره فرزند اخر هستش اره خب اینم حرفیه تجربه زن بیشتره میدونه چ رفتاری داشته باشه 

💜🧡❤💛💖🖤💓

اره خوشبخت بشن اما چرا پسره عاشق بزرگتر از خودش میخواد ازدواج کنه اونم مطلقه

حآلا مطلقه بد نیست عزیزم ضد زن نباشیم 

یه کلیپ تو اینستا دیدم آقا میگفت طرف یه مدت با ینفر بوده اومده رسمیش کرده جار زده ایها الناس من با این آقام 

بعدش خوششون نیومده و تموم طلاق 

حالا اون دختری که فقط مهر ازدواج نخورده تو شناسنامه اش و هر ماه با یکی بوده خیلی سالم ب چشم میاد میشه آفتاب مهتاب ندیده ؟؟؟

قشنگ گفت بنظرم

کاربر قدیمی 96 اینا
خب رسیده باشه چه ربطی به اختلاف سنی بالا داره اون پسر پشیمون میشه یه روز از انتخابش دلیل نمیشه به بل ...

منم تو این فکرم چرا پسرا عاشق بزرگتر از خودشون میشن اونم ۱۱ سال نکنه خنگ شدن یا جادو جنبل

💜🧡❤💛💖🖤💓

دختری که میره سمت مرد زن دار …دیگه همه این شکلی نیستن که خیلی کمن باز بگی می‌رن سراغ پسر سن بالا یا ...

۹۰درصد دخترا میرن سمت مردای زن دار چون پسرا رفتن سمت زنای مطقله من ب چشم دیدم میگم شما هر جور دوس داری

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘