2777
2789
عنوان

خدا فقط شانس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 167 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی باعث شد فکر کنی کسی که قبلا ازدواج کرده و بچه داره حق خوشبختی نداره! اونام اندازه ی ما مجردا حق ...

خواهرم اونا حق دارن،،ولی با یکی که اندازه ی پسرش باشه ،حالا مجرد بودنش چیزی نیست چون همون‌طور مرد باردوم ازدواج می‌کنه زن هم حق داره ،مطمئن باش مطمئن که خانواده پسر ناراضی هستن

بعد من ۲۵ سالمه یه پسر ۳۵ ساله برام اومد نه قیافه نه پول نه قد هیچی نداشتتتت بهش گفتم نمیخام ر اومد ...

پ لابد سن خودش کمه پسرای این سنی ادعاشون بیشتره تازه عقده ایین😂ن همشون ولی بیشترشون✅

خواهرم اونا حق دارن،،ولی با یکی که اندازه ی پسرش باشه ،حالا مجرد بودنش چیزی نیست چون همون‌طور مرد با ...

من که عروس عمم ازدواج داشته بچه م داره و سه سال هم بزرگتره

عمم اینا عالین باهاش

این شمایین که به انتخاب ادما کار دارید

شمام انقدررر مطمئن نباش، ندیده، نشناخته! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چرا حماقت؟؟

چون هرچیزی حدی داره زندگی بچه بازی نیس

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بعد من ۲۵ سالمه یه پسر ۳۵ ساله برام اومد نه قیافه نه پول نه قد هیچی نداشتتتت بهش گفتم نمیخام ر اومد ...

خب سنت کم نیست ولی اعتماد بنفس پسرا واقعاااا زیادهههه اونم بخاطر جامعه زن ستیز مائه متاسفانه 

بازم این شانس نیست بنظرم یکی از دوستای من توی فقر مطلق زندگی میکردنحتی پول اسنپ نداشت؛چندسال یدست لب ...

خب اینم پسر خوب و فهمیده ای هست دستش ب دهنش میرسه همه فک کردیم واسه سرگرمی خواستش چون فاصله سنیشونم زیاده 

💜🧡❤💛💖🖤💓

چی باعث شد فکر کنی کسی که قبلا ازدواج کرده و بچه داره حق خوشبختی نداره! اونام اندازه ی ما مجردا حق ...

آره ولی نه با پسر یازده سال از خودش کوچیکتره به زودی اون میشه یه زن میانسال پسره یه مرد جوون و ریده میشه دوباره تو زندگیش