2777
2789

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار بچت چطوریاس مگ .؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بخدا یکم شیطونه دیکه نمیدونن به بچم چی ببندندارم دیونه میشم از کاراشون

خوب بچها شیطون میشن دیگ 

بخییالشون 

بزار انقدر بگن تا خسته شن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اخه فقط گفتن نیست راه به راه دارن براش دعا میگیرنخدا ذلیلشون کنه

توروخداااا 

اینطوری خوب نیس ک ببین هرچی دعا آوردن بنداز توی آب روان 

توروخداااا اینطوری خوب نیس ک ببین هرچی دعا آوردن بنداز توی آب روان

انداختم رفت بخدا پریروز اورد تو خونم 

بقران جنگ‌شد تو خونم شوهرم ۳روزه نیومده خونه چون جلو مادرش وایسادم

گفتم به درک اگه واقعا بخاطر ننت زندگیرو پشت پا زدی برو همونجا بمون

انداختم رفت بخدا پریروز اورد تو خونم بقران جنگ‌شد تو خونم شوهرم ۳روزه نیومده خونه چون جلو مادرش وایس ...

خدا ذلیش کنه دعوا میندازه 

ببین منو هرروز زیارت عاشورا بخون با دعای علقمه 

بگو خدایا این زن دست از سر زندگیم بر نمیداره

یکاری کن سرگرم خودش شه دست از سر زندگی من برداره 

خدا ذلیش کنه دعوا میندازه ببین منو هرروز زیارت عاشورا بخون با دعای علقمه بگو خدایا این زن دست از سر ...

بخدا شوهرمو کشوند برد دارم دق میکنم از ناراحتی که چرا شب و روزمو سیاه میکنه