2777
2789
عنوان

خط نیگرا روی شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
لعنت ب روزای بارداریمن فقط سه ماه باردار بودمکل هیکلم گوه شده توشالانم فقط از یبوست مینالم

صبح ها ناشتا دو لیوان اب جوشیده با دمای ملایم بخور 

من هیچ دارو و شیافی تاثیر نداشت برام تنها چیزی که موثر بود همین بود

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
صبح ها ناشتا دو لیوان اب جوشیده با دمای ملایم بخور من هیچ دارو و شیافی تاثیر نداشت برام تنها چیزی که ...

فایده نداره میخورم اتفاقا چون سرماهم خوردم

من کل روز ابجوش میخورم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خط باریک زیر ناف رو میگین ؟ من دارم ولی خیلی کم رنگه فعلا . دیگه نمیدونم بیشتر و پررنگ تر بشه یا نه. سر بارداری قبلیم یادم نیست واقعا داشتم یا نه ولی خوب چون زایمان زودرس داشتم شکمم ترک نداشت تو اون هفته ها 

🤦با روغن کاری کارم راه نیوفته افسردگی میگیرم

واسه من که همش خط شده 

به پوست خودتم بستگی داره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خط باریک زیر ناف رو میگین ؟ من دارم ولی خیلی کم رنگه فعلا . دیگه نمیدونم بیشتر و پررنگ تر بشه یا نه. ...

آره همون خط رو میگم برای من خیلی پر رنگ شده تا پایین رفته 😟الان شما چند هفتتونه

آره همون خط رو میگم برای من خیلی پر رنگ شده تا پایین رفته 😟الان شما چند هفتتونه

برا منم تا پایین هست فک کنم ولی خوب معذرت میخوام چون مو د میاد اون نواحی خیلی مشخص نیست تا کجاش اما کمرنکه مال من. الان سیزده هفتم 

برا منم تا پایین هست فک کنم ولی خوب معذرت میخوام چون مو د میاد اون نواحی خیلی مشخص نیست تا کجاش اما ...

اون موقع برای منم کم رنگ بود فک نمی‌کردم به این پر رنگی بشه🫤 فکر کنم تا آخر بارداری سیاه بشه😆