2777
2789

بعد بارداری رفت دوستم نگران نباش❤️

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا زایمان داشتم اصلا شکمم ترک نخورد البته ارثیه مامان و خواهرامم اینجورین 

ولی اون خط رو سر پسرم داشتم خیلی هم پرنگ بود چند ماه بعد زایمان طول کشید تا بره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بعد زایمانم محو شد 

اما شکمم خط زیاد داره، روغن زیتون و لوسیونم زدم ولی فایده نداشت🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

لعنت ب روزای بارداریمن فقط سه ماه باردار بودمکل هیکلم گوه شده توشالانم فقط از یبوست مینالم

خب به دکتر بگو واست شربت یا شیاف می‌نویسه 

انجیر بخور،روغن زیتون، قبل صبحانه دو لیوان آب گرم بخور....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دو تا زایمان داشتم اصلا شکمم ترک نخورد البته ارثیه مامان و خواهرامم اینجورین ولی اون خط رو سر پسر ...

این خط ربط داره به جنسیت؟سر دخترتون نداشتین خط پایین ناف رو ؟

خب به دکتر بگو واست شربت یا شیاف می‌نویسه انجیر بخور،روغن زیتون، قبل صبحانه دو لیوان آب گرم بخور....

فایده نداره گلم نابود شدم اصلا تازه سقط کردم اولین بار در طول عمرمه یبوست گرفتم 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
این خط ربط داره به جنسیت؟سر دخترتون نداشتین خط پایین ناف رو ؟

نمی دونم ربط داره یا نه ولی سر دخترم نداشتم سر پسرم داشتم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چند وقت طول کشید بره؟

فکر کنم یکی دو ماه

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

لعنت ب روزای بارداریمن فقط سه ماه باردار بودمکل هیکلم گوه شده توشالانم فقط از یبوست مینالم

پودر پیدرولاکس بخور برای یبوست خیلی بی ضرره،انشالا که بارداری بعدیتون موفق باشه سلامت بچتون بیاد بقلتون