2777
2789
عنوان

نیاز دارم

237 بازدید | 17 پست

لطفا راهنمایی کنید به راهنمایی تون نیاز دارم

سلام،من نوزده سالمه،بخام شرایط خودمو توصیف کنم،چهره و ظاهر خیلی خوبی دارم،از لحاظ ظاهری هیچ ایرادی نمیشه روی من گذاشت،از لحاظ رفتاری ام همیشه سعی کردم درست و با احترام رفتار کنم،تا حالا دست هیچ پسری بهم نخورده و هر کسی رو در حد خودم نمیدونم،رشته تاپ تجربی تحصیل میکنم و علاقه های دیگه ای مثل هنر و موسیقی هم دنبال میکنم.

راستش موضوعی که خیلی من رو آزار میده مربوط به خانوادم هست،خانواده من از لحاظ تربیتی هیچ چیزی کم و کسر نزاشتن برای من،همیشه تربیت ما زبان زد بوده و هر جایی مشکلی باشه با پدر و مادر من در جریان میزارن،خانواده خیلی خوبی دارم،اما پدرم بالای هشت سال زندان بودن و این موضوع خیلی من رو اذیت میکنه و تنها دلیلی هست که نه وارد رابطه ای میشم و به نه خاستگار فکر میکنم،درسته سنم کمه اما خیلی آزارم میده این موضوع،میخاستم بدونم بنظر شما چیکار کنم؟اگه بخام وارد رابطه ای بشم قبلش باید این موضوع رو به طرف مقابل بگم که شاید جدی شد رابطمون؟کلا بگم یا نه.

راستش این موضوع خیلی آزارم میده،من تا تونستم برای خودم و بقیه خوب بودم

این موضوع هم ایراد من نیست چون من خیلی بچه بودم و هیچ نقشی توش نداشتم که بخاطرش بخام زندگی مشترک خوبی نداشته باشم.ممنون میشم راهنمایی کنین

رابطه آدم درستی باشه درک باشه بهش بگو برخورد خوبی داره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون شروع رابطه به طرف بگی فرار میکنه!بهتره یه مدت بگذره و شناخت نسبی به وجود بیاد و بعد بگی.

راستش با کامنتتون داغون شدم اما خواستم بگم چیزی نبوده که دست خودم باشه و خودم تعیینش کنم🙂

درسته،ولی خب اگه بعدش بگم ممکنه بگه چرا از همون اول نگفتی و باعث وابستگی و اینا شدی

وقتی طرف بخونتون رفت و امد کنه متوجه میشه چجور خانواده ای هستین حتی بعدم اگه بفهمه شاید براش مهم نباشه

چون با شما میخاد زندگی کنه ن باباتون😑

وقتی طرف بخونتون رفت و امد کنه متوجه میشه چجور خانواده ای هستین حتی بعدم اگه بفهمه شاید براش مهم نبا ...

منم همینو میگم،راستش مشاورم که رفتم گفت خانواده در حدی مهمه که چطور شمارو تربیت کرده و دخالت کردن یا نکردنشون تو زندگی،تقصیر شما نبوده که همچین مشکلی هست ولی نمیدونم چیکار کنم((:

منم همینو میگم،راستش مشاورم که رفتم گفت خانواده در حدی مهمه که چطور شمارو تربیت کرده و دخالت کردن یا ...

آره عزیزم زیاد فکرتو درگیر نکن

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره❤️

عزیزم تو خیلی خوبی هر کسی لیاقتتو نداره خودتو دست کم نگیر😍

همین پاکیه تو ارزشش خیلیه 🌱

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍