2777
2789

یه دوستی دارم بچه ها 

من ۲۲ ازواج کردم اون ۲۶ 

من دوتا لیسانس گرفتم فعلا دانشجو پیرا پزشکی ام 

اون تکنسین داروخونه

من دلم نمیخاد بچه دار شم اون همین اول زندگی بچه دار شد 

شوهرش هم درس نخونده از روستای پدریش هست 

حالا چپ و راست بعم تیکه میندازه و از داشته هاش میگه 

همش میگه من کارمندم(تو داروخونه تکنسین)بچه دارم تو چرا بچه نمیاری  

وقتی مجرد بود هدا شاهده یبار بش نگفتم جرا عروس نمیشی اصلا

تازه سالی ماهی یبار تو اینستا پیام بدیم اولین حرفاش همیناست 😐😐واقعا آدم چقد میتونه اعتماد به نفس بالایی داشته باشه نمیگم اوضاعش بده ولی خب دیگ از من بهترم نیست 🥴🤔😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اصلا باهاش حرف نزن چ پُز پُزو

وای خدا دارم منفجر میشم بهم میگه رشته تو بدرد نمیخوره من خوبم ک تو داروخونه دارو می فروشم 😐😐😐😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس نداره، حسوده. کمبوداشو با گفتن این حرفا میپوشونه. بنظر من فقط کات جواب میده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اعتماد بنفس نداره، حسوده. کمبوداشو با گفتن این حرفا میپوشونه. بنظر من فقط کات جواب میده

عزیزم استوری گداشته بود برا بچه اش  بدنیا اومده تبریک گفتم شروع کرد وگرنه سالی یبار نمی بینمش جتی بهم میگه رشته تو بدرد نمیخوره من خوبم ک دارو خونه دارمممم😂😂😂 حالا تو داروخونه کار میکنه انگار من ک...خلم نمیفهمم 

بگو کسی الان دیگه بچه آوردن رو افتخار نمیدونهتو کدوم قرن زندگی میکنی؟

چی بگم خواهر انگار از پشت کوه اومده اصلا ولش کن بهش فکر نکنم بهتره 😐

عزیزم استوری گداشته بود برا بچه اش بدنیا اومده تبریک گفتم شروع کرد وگرنه سالی یبار نمی بینمش جتی به ...

بعضیا این مدلی ان

هم کمبود داره هم حسوده و هم خیلی زرنگ!

ی دوست این مدلی داشتم. نسخه اشو پیچیدم برای همیشه.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بعضیا این مدلی انهم کمبود داره هم حسوده و هم خیلی زرنگ!ی دوست این مدلی داشتم. نسخه اشو پیچیدم برای ه ...

چی بگم واقعا چی بهشون میرسه نمیدونم 😂