2777
2789

رشته ی دیپلمم ریاضیه خیلییی شانسی قبول شدم شیمی کاربردی  😫 ورودیه بهمن ماهم 

خیلی استرس دارم کمک کنین 😢😢

میخام اون مبحثایی ک بهتره از الان یاد بگیرمو بخونم ینی از دبیرستان کودوم مبحثارو بیشتر بخونم ا۱لا درمورد شیمی کاربردی یکم توضیح بدین 😢😢😢

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
ترم اولت که شیمی مورتیمره اگه بهت پیش نخوره همون مباحث دبیرستانه

کودوم مبحثش عزیزم

مثلا اسید و باز ؟ چیا ؟فیزیک و ریاضی ام داره ؟کلا اونیکه فک میکردیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودوم مبحثش عزیزم مثلا اسید و باز ؟ چیا ؟فیزیک و ریاضی ام داره ؟کلا اونیکه فک میکردیه؟

همه اینا هست بیشتر دوره دبیرستانه کاتد وآند و اسید و بازو موازنه و ....

فیزیک ما خیلی سخت بود بستگی داره چه کتابی بهت معرفی کنن 

ریاضیم سخت نیست تا برسی به دیفرانسیل

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
شیمی عمومی1همون شیمی دبیرستان،ترم اول کلا راحته فقط از اول ترم هم سرکلاس خوب گوش کن هم خوب بخون.

بیشتر کودوم مبحثاث معرفی کنین بخونم...ارتباطی با فیزیک داره ؟ 

ینی از ترمای بعد سختر میسه

همه اینا هست بیشتر دوره دبیرستانه کاتد وآند و اسید و بازو موازنه و .... فیزیک ما خیلی سخت بود بستگی ...

فیزیک چ مبحثایی هست 

بنظرتون الان ک دست خالیم چی بخونم 

فیزیک چ مبحثایی هست  بنظرتون الان ک دست خالیم چی بخونم

ببین واقعا الان چیزی جز شیمی نمیشه جوند فیزیک که اصلا یه مباحثی هست من تو عمرم نشنیده بودم 

ولی اگه بخونی سخت نیست من خودم از فیزیک متنفر بودم تو مغزمم نمیرفت وای عوصش ریاضیو و شیمیو راحت میفهمیدم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ببین واقعا الان چیزی جز شیمی نمیشه جوند فیزیک که اصلا یه مباحثی هست من تو عمرم نشنیده بودم  ول ...

اره منممم دقیقا مث شمام 

فیزیک چ مبحثاییه ؟