2777
2789
عنوان

چجوری به اتشمو رعایت کنم

124 بازدید | 15 پست

چجوری بهداشتمو رعایت کنم؟ مرتب و تمیز و خوشبو

چیکارا میکنید ک همیشه تمیز و خوشبو اینا و بهتون میگن اصلا نمیکنم خودتون کیف میکیند؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

ادکلن

مام

اسپری

کرم خوشبو کننده دست و صورت

حمام

شامپو 

لوسیون یدن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حموم خودتو با سفیدآب کیسه بکش

بعد لوسیون بدن

بعدشم بادی اسپلش

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
سفید آب ب همجا میشه زد؟ چیکار میکنه؟

بهترین لایه برداره

به پوستم برس

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
الان من جای تیغ رو پاهامو قدیمه امکان داره با سفید آب بره

آره لکه های منو که کمرنگ کرد خیلی

اگه منظورت بهداشت شخصی خودمونه هرروز دوش میگیرم یا اگه نتونم حداقل دو روز یه بار. بعد از حمام هم مام زیربغل میزنم هم بادی اسپلش. جایی هم بریم دو سه پیس عطر میزنم.

شیو کردن و استفاده از خوشبو کننده بدن و لوسیون بدن. من از ژل شست و شوی بانوان هم استفاده میکنم(هفته یک یا دو بار)

همیشه لباسام تمیز و اتو شده اس. مسواک، نخ دندون و قرص نعنا خوشبو کننده دهان رو فراموش نمیکنم

ناخن هام همیشه کوتاهه ولی اگه بلند کنم هرروز زیرش رو تمیز میکنم

موهام رو هرروز توی حمام شونه میکنم. روتین پوستی جزو نظافت نیست ولی خوبه داشته باشی

همیشه هم مشغول نظافت اتاقمم😶

🤍.