2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک چاق میکنه اشتها زیاد میکنه منم‌رژیم چیکار‌کنم‌بنظرتون

منو چاق نکرد 

اشتهامم کاری نکرد

اون اوایل قبل از خوابیدن میخوردوم که گشنمم بشه دیگه ندونم چون میخوابم بعدش دیدم نه وسط روز یا صبحم بیندازم گشنم نمیشه

ویتامینهایی هستن میگن خیلی خوبن ولی جدی گرونن مثل پریورین اگ درست بگم ۵ تومنه یا قرص فیتو و هیرتامین ک فک کنم یکی دوتومن باشن ولی میگن جواب میدن مگه اینک‌مشکلتون هورمونی باشه ینی اول ازمایش بدین بعد دنبال درمان باشید

چه خوب‌‌پس‌منم‌بگیرم.مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم عزیزم

من خیلی گشتم این ور اون آخرش از سایت خانومی سفارش دادن تاریخ انقضاشم خوب بود و قیمتاشم مناسب میتونی ازونجا بخری کد winter هم برنی اولین خریدتو رایگان میفرستمد

ویتامینهایی هستن میگن خیلی خوبن ولی جدی گرونن مثل پریورین اگ درست بگم ۵ تومنه یا قرص فیتو و هیرتامین ...

ن مشکلی ک ندارم‌فقط‌میخواستم ببینم اصلشو از کجا تهیه کنم چون ی مقدار پول گذاشتم کنار میخواستم هدر نره چون ندارم. دیگ