2777
2789

بچه ها من امسال سال دوممه ک قراره کنکور بدم

من واقعا درسام خیلی خوبه و فقط پارسال شرایط خوبی نداشتم اصلا دقیقا روز کنکورم چهلم داداشم بود و نتونستم رتبه خوبی بیارم

امروز نزدیک ب ده نفر مهمون از فامیلای مامانم اومده واس ناهار خونمون و منم سلام علیک کردم و سفره رو باز کردم حتی ناهار نخوردم با اینکه از صبح سردرد داشتم ولی اومدم پای درسام چون ی ذره از برنامه عقب بودم..

بعد بابام صدام زد رفتم ببینم چیکارم داره ک مامانم جلو همه برگشت گف اینم خودشو کشت ولی هیچی ب هیچی..

امسال بهش گفتم قبول شدی،شدی نشدی کتاباشو اتیش میزنم و اونام کلی خندیدن و کلی حرف زدن و تحقیر کردن

بغضمو بزور نگه داشتم کل انگیزه ام برا درس خوندن رفت دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار 

اخه من فقط سال دوممه

:))

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه ما کسی که گاهی این مدلی بچه هاشو تحقیر میکنه متاسفانه بابامه حالا به روش خودش. ولی توصیه ام به تو اینه بکش بالا خودتو 

فردا همینایی که بهت خندیدن منتت رو میشکن حرف همه جا هست امروز خودتو تخلیه کن نذار رو فردات تاثیر بذاره 

اتقاق اینو تبدیل کن به انگیزه ت

هر بار که خسته و نامید شدی چهره شونو به یاد بیار و ادامه بده

مامانم که اینو گفته تو هم دیگه به خاطر کارای کوچیک  کوتاه نیا از برنامه هات 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

این حرف ها همون سنگ های جلوی پات هستن 

بزنیش کنار موفقی 

نزنی موفق نمیشی توی کنکور 

حالا خودت انتخاب کن 

بی اهمیت باش رها کن و بشین یجوری بخون که همونایی که مسخرت کردن توی شک پیروزیت بمونن 

یا جا بزن و ناله کن و اخرش این حرفا بمونه روت 

هروقت اینجوری دلت شکست حرصت گرفت اذیتت کردن یه دور تسبیح استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو کاری با اعتقاداتت ندارم ولی اینو بگو مثل یه کوه قوی میشی .

تو نیاز به حامی داری پس برو سمت خدای مهربون که خدا برای بنده اش کافیست❤

متاسفانه بعضی اوقات مامانا چهارتا آدم میبینن احساس خوشمزگی بهشون دست میده ازین شوخی های نسنجیده میکنن با اینکه میدونه حق با توئه اون لحظه جوگیر میشن 

محل نذار راه خودتو برو 

به مامانت بگو دلخور شدی تا دیگه تکرار نکنه 

این حرف ها همون سنگ های جلوی پات هستن بزنیش کنار موفقی نزنی موفق نمیشی توی کنکور حالا خودت انتخاب کن ...

احسنت، واقعا کسی دلش محکم باشه به قدرت خدا قوی وبااراده میشه👌، شماموفق میشی حتما