2777
2789

من دو تا بچه دارم یه دختر سیزده ساله و یه پسر هشت ساله

از بعد تولد پسرم هی شوهرم یه بچه دیگه هم میخواد ولی اصلا به فکر شرایط روحیه من نیست. 

افسردگی دارم و چندین ساله آرامبخش میخورم و مشکل کبدی دارم.  دو بار به اصرار ایشون باردار شدم و سقط شد تو هفته های دوازده

هر روز تو خونمون دعواست یعنی تا میام بگم فلان چیزو لازم دارم برمی گرده میگه اول بچه بیار بعد!  خودم چهل سالمه مگه تا کی زنده ام با این شرایطم دنبال دوا درمان باشم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

نمیشه از مشاور کمک بگیری؟🥹

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید با دکتر مشورت کنید 

دکتر اگه بگه نه

توهم بگیر دستت بگو دکتر اجازه نداده نمیشه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

چه طلبکار اصلا زیر بار نرو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هیچ کمکی تو کارهای خونه وبچه داری نکرده و نمیکنه!  آدم شادی نیست بچه رو ببره بیرون بگردونه یا تفریح یا بازی

تمام مسئولیتش با خودمه و ایشون فقط هزینه خورد و خوراک میده.  از لحاظ مالی مشکلی ندارم ولی خب لاکچری هم هزینه نمیکنه برا دو تا بچم که بگم شرایط برای اینا خوبه

خیلی مسافرت و خرید و کافی شاپ و رستوران نداریم برای بچه هامون

اخلاقش بد نیست ولی عالی هم نیست.  روزای تعطیل فقط تو اتاق خواب در حال استراحته باقی روزاهم سر کار

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

واا شوهرت میخواد جوجه کشی راه بندازه؟حتما اون دوتا بی دردسرن سومی رو میخواد به بچه هات بگو خواستشون رو بیشتر کنن دیگه عمرا اسم سومی بیاره

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم