2777
2789

بهبه منم شیر خشک بچه برادرم میخورم والبته حریره بچه خواهرم🤣🤣🤣

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور درس کردی

برای تهیه سرلاک برنج مقوی به موارد زیر نیاز دارید:

• شیر یا شیر خشک
  • یک دوم پیمانه برنج
  • مقداری آب

در ابتدا برنج‌ها رو شسته و به مدت یک ساعت در آب بگذارید تا خیس بخورد، بعد از آن برنج را در سبدی بریزید و اجازه دهید آب آن کامل خارج شده و سپس آن را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا برنج کامل خشک شود.

مدتی صبر کنید و اجازه دهید برنج سرد شود بعد داخل مخلوط کن بریزید و برنج را پودر نمایید، پودر برنج را در ظرف درب‌دار قرار دهید. از این پودر می‌توانید به مدت چند ماه استفاده کنید. یک قاشق پودر برنج را با مقداری آب در ظرفی بر روی شعله قرار دهید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط نمایید به گونه‌ای که گلوله نشوند و در انتها اجازه دهید تا برنج سرد شود و سپس شیر یا شیر خشک را به آن اضافه نمایید و به فرزند دلبند خود بدهید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سرلاک گندم شامل:

• آب
  • نصف پیمانه گندم شکسته

در ابتدا گندم را مقداری تفت دهید تا زمانی که گندم خشک شود مراقب باشید که گندم نسوزد، بعد از آن اجازه دهید گندم خنک شود، سپس آن را درون مخلوط کن بریزید و پودر کنید، بعد این مرحله یک قاشق گندم شکسته پودر شده را با مقداری آب بر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا گلوله نشود در انتها بعد از خنک شدن این مواد آن را می‌توانید استفاده کنید.